Simnet Startup Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
385 TOPLAM İNDİRME
0.92 MB DOSYA BOYUTU

Simnet Startup Manager ile Windows başlangıcında otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları etkisizleştirebilirsiniz.

Simnet Startup Manager başlangıç menüsü öğelerini ayarlayak sisteminizin açılış hızını arttırabilmeniz için tasarlanmış güçlü, güvenilir ve başarılı bir yardımcı programdır.

Bilgisayarınıza kurduğunuz birçok programın sizin bilginiz dahilinde olmadan arka planda çalıştığını düşündüğünüzde Simnet Startup Manager bu uygulamaları silerek veya etkisizleştirerek, bilgisayarınızın açılış hızını arttırmaya yardımcı olacaktır.

Gereksiz programları ve uygulamaları Windows başlangıcından kaldırmanıza olanak tanıyan Simnet Startup Manager bellek yükünü azaltarak sisteminizin daha hızlı çalışmasına da olanak tanıyacaktır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • T3 StartUp Manager

    T3 StartUp Manager, Windows başlangıcında çalışan programları ve uygulamaları yönetebileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • StartUp Manager

    StartUp Manager ile bilgisayarınızın açılışı sırasında başlatılan uygulamaları düzenleyebilirsiniz.
  • Puran Startup Manager

    Windows'un başlangıcında açılan programları değiştirmek ve aktive-deaktive etmek için bu ücretsiz programı indirebilirsiniz.
  • Synei Startup Manager

    Bilgisayarınızın açılışında devreye giren programları ve servisleri yönetmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Simnet Registry Defrag

    Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • EF StartUp Manager

    Windows başlarken birtakım programlar çalıştırılır. Bunların bazıları her gün kullandığımız programları içerse de bazılarını kullanmaktan kaçınırız ya da bazıları isteğimiz dışında yüklenir.
  • Simnet Disk Cleaner

    Simnet Disk Cleaner sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek size fazladan sabit disk alanı kazandıran başarılı bir programdır.
  • Startup Sentinel

    Startup Sentinel, Windows sistem açılışında otomatik olarak çalışan yazılımları görüntülemenize ve düzenlemenize olanak sağlar.