Simple Habit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Simple Habit, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir meditasyon uygulamasıdır.

Simple Habit, Android telefon ve tabletler üzerinde kullanılabilen bir meditasyon uygulamasıdır.

Harvard Üniversitesi psikoloji bölümü akademisyenlerinin desteği ile hazırlanan Simple Habit, kullanıcılarının stresini azaltmayı, daha iyi odaklanmalarını ve derin uykuya dalmalarını sağlıyor. Bunun için ise her gün belirli vakitlerde sadece beş dakikalık dinlemeler yapmanız isteniyor. Kendi günlük planlarınıza göre seçeceğiniz bu dinleme zamanları, yukarıda söylediğimiz üç farklı ana konudan bir tanesi üzerinde seçilebiliyor. Ayrıca uygulamanın ana sayfasında, "zorlu gün", "stres", "küçük bir ara", "iyi uyku" gibi seçeneklerden bir tanesini seçerek, ahngi alanda yardım almak istediğinizi de belirleyebiliyorsunuz.

Yardım almak istediğiniz alanı ve zamanı seçtikten sonra karşınıza dinlemeniz gereken 5 dakikalık kayıtlar çıkıyor. Bu kayıtlar, insan psikolojisine uygun şekilde hazırlanmış oluyor ve sizin başka şeylere odaklanmanızı sağlıyorlar. Böylece o anlık stresinizden ve dertlerinizden uzaklaşıp, en iyi kondisyona gelmeniz sağlanabiliyor. Aşağıda bulabileceğiniz videodan, programa dair daha detaylı bilgileri alabilmeniz de mümkün.

Ramazan Tugay Kahraman

Simple Habit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
127 MB DOSYA BOYUTU

Simple Habit, iOS işletim sistemi üzerinde kullanılabilen ve günlük beş dakikalık meditasyonlar yapmanıza yarayan bir uygulamadır.

Simple Habit, iPhone ve iPad üzerinde çalışan bir meditasyon uygulamasıdır.

Dünyanın en ünlü üniversitelerinden Harvard'da görevli psikologların yardımıyla hazırlanan Simple Habit, sizin düzeninize uygun meditasyonlar yapmanıza yardımcı oluyor. Fakat bu meditasyonlar, öyle aklınıza geldiği gibi Budist rahiplerin yaptığı şekilde şeyler olmuyor. Duşa girerken ya da uyumadan önce beş dakika boyunca dinlediğiniz bir ses kaydı, sizin başka şeylere odaklanmanızı sağlıyor. Böylece o anlık stresinizden kurtulmanız sağlanıyor.

Simple Habit'in en önemli özelliği stresi azaltmasıyken, uyumanıza ve daha iyi odaklanmanıza da yardımcı oluyor. Eğer odaklanma sorunu yaşıyorsanız, yapacağınız işe başlamadan önce uygulamaya göz atarak, daha iyi performanslar ortaya çıkarmanıza yardım ediyor. Yine uyumadan önce yapacağınız beş dakikalık bir dinleme ile daha derin bir uykuya dalabiliyorsunuz. Uygulama kullanıcılarına yedi gün boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Sonrasında kullanmak isterseniz, cüzi bir ücret ödemeniz isteniyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Habit Tracker

    Habit Tracker, kendinize hedefler koyup takip edebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android alışkanlık geliştirme uygulaması.
  • Simple Stretching Exercises

    Simple Stretching Exercises uygulaması ile daha gergin ve daha rahat eden kaslara ve eklemlere sahip olabilirsiniz.
  • Simple Unrar

    Simple Unrar ile sıkıştırılmış dosyaları hızlıca açabilirsiniz.
  • Simple Basic FlashLight

    Simple Basic FlashLight, Android cihazlarınızı kullanımı oldukça basit olan bir El Feneri'ne dönüştüren yararlı bir uygulamadır.
  • Simple Calendar Widget

    Simple Calendar Widget, Android cihazlar için tasarlanan basit ama oldukça etkileyici bir takvim uygulamasıdır.
  • Simple Checkin for Foursquare

    Simple Checkin for Foursquare ile tek dokunuşla Swarm check-inleri yapabilirsiniz
  • Simple Knights

    Simple Knights, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.
  • Simple Money

    Simple Money, Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir para yönetimi uygulamasıdır.