Simple Java Youtube Uploader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,210 TOPLAM İNDİRME
10.1 MB DOSYA BOYUTU

YouTube hesabınıza en hızlı ve kolay yoldan videolar ekleyebilmek için ücretsiz olan bu aracı kullanabilirsiniz.

Simple Java Youtube Uploader programı sık sık video işleriyle uğraşanlar ve daha sonra hazırladıkları videoları YouTube'a en hızlı yoldan aktarmak isteyenler için hazırlanmış bir yükleme aracı. YouTube hesabınıza en kolay yoldan ve toplu olarak videolar yüklemek için kullanabileceğiniz program hem temiz arayüzü ile dikkat çekiyor, hem de ücretsiz olarak sunuluyor. Açık kaynak kodlu olması sayesindeyse güvenlik açısından oldukça iyi durumda.

Oynatma listelerini yönetebilen, video izinlerini düzenleyebilen, cevap verebilen ve yorumları inceleyebilen program böylece tam bir YouTube kanal yönetimi programı haline geliyor. Dilerseniz birden fazla YouTube hesabını ekleyebiliyor ve böylece tüm kanallarınızı birden yönetebiliyorsunuz.

Java ile hazırlanan programı kullanabilmek için bilgisayarınızda Java'nın kurulu olması gerektiğini unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free YouTube Uploader

    Free YouTube Uploader, birden fazla videoyu aynı anda YouTube'a yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Simple Video Downloader

    Simple Video Downloader ile internet üzerinden izlediğiniz videoları bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • jDownloader

    jDownloader programı, Rapidshare, Megaupload vb. dosya barındırma sitelerinden sürekli olarak çok sayıda dosya indirmek durumunda olanlara mükemmel bir çözüm olarak geliştirilen ve tamamen Java ile yaratılmış ücretsiz bir dosya indirme yön
  • Apycom Java Menus and Buttons 4.85

    Apycom Java Menus and Buttons 4.85
  • Soft4Boost Device Uploader

    Soft4Boost Device Uploader, akıllı telefonlar veya taşınabilir cihazlar üzerine kolay bir şekilde dosyalarınızı aktarabileceğiniz basit bir dosya yönetim programıdır.
  • Media Freeware Free Youtube Downloader

    Media Freeware Free Youtube Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz favori videolarınızı bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.