Simple Mailer

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
380 TOPLAM İNDİRME
0.98 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdan toplu e-postalar gönderebilmek için bu ücretsiz ve basit aracı kullanabilirsiniz. İndirmeyi unutmayın.

Simple Mailer programı bilgisayarınızdan en hızlı şekilde e-posta gönderebilmek için kullanabileceğiniz basit ve ücretsiz bir e-posta gönderme programı. Özellikle çok sayıda kişiye aynı e-postayı göndermek isteyenlerin faydalanabileceği program, ücretsiz olarak sunuluyor ve kişi sayısında herhangi bir sınırlandırma barındırmıyor.

Arayüz olarak çok basit ve anlaşılır bir yapıya sahip olan program hem MAPI hem de SMTP protokollerini destekliyor. Eğer e-postanıza dosyalar da eklemek isterseniz yine ilgili menüden işlemi kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.

Maalesef çok karmaşık ve görselli e-postalar gönderme imkanı tanımayan program, temel olarak yazı tabanlı postalar için hazırlanmış. Sık sık posta yoluyla toplu bildirimler yapması gerekenler ya da e-posta pazarlaması ile uğraşanlar için ücretsiz bir alternatif oluşturduğuna inanıyorum. Programı hiç bir ücret ödemeden hızla kullanabilirsiniz. Proxy desteği sayesinde proxy ardından e-postalar göndermek de mümkün hale geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Photo Mailer

    Ashampoo Photo Mailer dijital fotoğraflarınızı kolayca e-posta üzerinden paylaşabilirsiniz.
  • Bigg Mass Mailer

    Bigg Mass Mailer programını kullanarak e-posta hesaplarınızdan toplu postalar gönderebilirsiniz.
  • Claws Mail

    Claws Mail e-postalarınızı ve RSS yayın akışlarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.
  • E-mail Generator

    Kolay kullanımı ve basit arayüzü ile E-mail Generator gelişmiş özelliklerle donatılmış e-posta listeleri ve aramaları sağlıyor.
  • Opera Mail

    Opera Mail programını kullanarak kolayca tüm e-postalarınızı yönetebilir ve işlerinizi hızlandırabilirsiniz.
  • Bounce Spam Mail

    Spam e-postalardan sıkıldıysanız Bounce Spam Mail sayesinde bu sıkıntılardan kurtulmanız mümkün.
  • Ay Mail 2.4

    Birçok mail adresine aynı anda mail gönderin!
  • Http E-Mail Spider v1.0.2b

    Http Email Spider programı, internet üzerinde belirtilen adres de bulunan e-mail veya kullanıcı tarafından belirtilen kriterler doğrultusunda bulunan linkleri listeler.