Simplenote

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,505 TOPLAM İNDİRME
51.4 MB DOSYA BOYUTU

Simplenote uygulamasıyla Windows işletim sistemli cihazlarınızda hızlı ve kolay bir şekilde notlarınızı alabilirsiniz.

Simplenote uygulamasıyla Windows işletim sistemli cihazlarınızda hızlı ve kolay bir şekilde notlarınızı alabilirsiniz.

Windows’un Not Defteri’ne alternatif olarak kullanabileceğiniz hızlı, güçlü ve verimli bir not defteri uygulaması olan Simplenote, hem mobil hem de masaüstü platformlarında senkronize bir şekilde çalışarak notlarınıza her yerden ulaşabilme imkanı sunuyor. Notlarınıza eklediğiniz etiketler sayesinde, notlarınızı hızlı bir şekilde bulabileceğiniz uygulamada notlarınızı değiştirdiğinizde, eski notlarınız yedekleniyor ve eski sürümlere de ulaşabiliyorsunuz.

Unutmamak için not aldığınız bilgileri kaydeden Simplenote uygulaması, uygulamanın kapanması veya sistemin çökmesi gibi durumlarla karşılaştığınızda notlarınıza kaldığınız yerden devam edebilme imkanı da sunuyor. Yedekleme seçenekleri, senkronizasyon, not paylaşma ve daha birçok özellik sunan Simplenote uygulaması, tüm bu özellikleriyle birlikte ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Simplenote

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

Android telefon ve tabletlerinizde en kolay şekilde not tutabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Simplenote uygulaması uzun süredir iOS kullanıcıları tarafından sevilerek kullanılıyordu ancak Android için yayınlanmadığından Android telefon ve tablet kullanıcıları uygulamadan mahrum kalıyorlardı. En sonunda Android için de yayınlanan uygulama sayesinde notlarınızı, listelerinizi, fikirlerinizi ve çok daha fazlasını cihazınızda tutmanız mümkün hale geliyor.

Uygulamanın dikkat çeken yönleri arasında hızı ve verimliliği ön plana çıkıyor diyebilirim. Direkt olarak uygulamayı açtıktan sonra fikirlerinizi yazabilir ve hemen uygulamayı kapatabilirsiniz. Not koleksiyonunuz genişledikçe arama yapma seçeneğini kullanabilir, pinler ve etiketler ile notlarınızı kategorilendirebilirsiniz.

Basit ve anlaşılır arayüzü sayesinde çok karmaşık not uygulamalarına ihtiyaç duymayanlara hitap eden Simplenote'u telefonunuzla birlikte gelen not uygulamasından daha çok seveceğinize eminim.

Yiğit Ekim Demir

Simplenote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Simplenote, not , liste, fikir ve daha bir çok şeyi yazarak kaydedebileceğiniz başarılı ve etkili bir iOS uygulamasıdır.

Simplenote, insanların not almak, liste oluşturmak, fikirlerini yazmak gibi amaçlar için kullandığı güzel bir uygulamadır. Bilgisayarınız ve tüm diğer kullandığınız cihazlar ile senkronize olan uygulamada notlrınızın üzerinde yaptıınız değişiklikleri anlık olarak diğer platformlar üzerinde de görmeniz mümkün.

Sade ve güzel bir arayüze sahip uygulamaya, kullandıkça daha iyi ve verimli kullanabilir hale geliyorsunuz. İndirme işleminden sonra sizi hesap açmanız için gerekli yerlere yönlendiriyor. Hesap sayesinde girdiğiniz notlar ve diğer içerikler tüm platformlar üzerinde senkronize oluyor.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra not yazmaya hazırısnız demektir. Uygulama ile not girdikten sonra bilgisayarınız üzerinden de notlarına bakarak girdiğiniz notun aynısına ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın ücretsiz versiyonunda, ekranınızın üst kısmında ufak bir reklam bölümü bulunuyor. Simplenote'u sevmeniz halinde aylık üyelik satın alarak reklamlardan kurtulabilirsiniz. Üyelik almak reklamları kaldırmanın dışında extra özellikleri de beraberinde getiriyor.

Oldukça kullanışlı olan uygulamayı, aklınıza gelen fikirleri yazmak, alışveriş listesi hazırlamak vb. gibi işler için kullanarak kendinize kolaylık sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Simplenote

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Mac cihazlarınızda Not Defteri uygulamasına alternatif arıyorsanız, not tutmanın en basit yolu olan Simplenote uygulamasını deneyebilirsiniz.

Mac cihazlarınızda Not Defteri uygulamasına alternatif arıyorsanız, not tutmanın en basit yolu olan Simplenote uygulamasını deneyebilirsiniz.

MacOS işletim sistemli cihazlarınızdaki Not Defteri uygulaması artık size yetersiz geliyorsa ve hızlı, basit, güçlü bir not alma uygulaması arıyorsanız sizleri Simplenote ile tanıştıralım. Hem masaüstü hem de mobil platformlarda kullanılabilen Simplenote uygulamasında, notlarınız tüm cihazlarınız arasında güncelleniyor ve bu sayede bilgisayarınızda aldığınız notlarınıza akıllı cihazlarınızdan da ulaşabiliyorsunuz. Etiketler ve pinler sayesinde aradığınız notları hızlı bir şekilde bulabileceğiniz Simplenote, notlarınızı sosyal medya veya mesajlaşma uygulamalarında da paylaşma imkanı sunuyor.

Üzerinde değişiklik yaptığınız notların eski sürümlerini yedekleme özelliğine de sahip olan Simplenote uygulaması hem basit hem de güçlü özelliklere sahip olmasıyla göz kamaştırıyor diyebilirim. Senkronizasyon, yedekleme seçenekleri, paylaşım ve daha birçok özellik sunan Simplenote uygulaması ücretsiz olarak sunulmuş durumda.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HP All-in-One Printer Remote

    HP All-in-One Printer Remote ile kablosuz ağınızdaki tüm HP yazıcıları bilgisayar ve tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • ezPDF Reader

    ezPDF Reader, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz modern pdf görüntüleme uygulaması.
  • Pushbullet

    Bilgisayarınız ile mobil cihazın etkileşimli çalışmalarını sağlayan Pushbullet ile bildirimleri görüntülemek veya dosya aktarmak saniyeler süren bir işlem haline geliyor.
  • ResophNotes

    Simplenote'da tuttuğunuz notların bilgisayarınızda da senkronize edilebilmesi için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Norton Zone

    Norton Zone ile paylaştığınız dosyalara dilediğiniz yerde erişebilirsiniz
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Google Keep

    Google tarafından geliştirilen not alma uygulaması Google Keep'in Chrome eklentisidir.