SimSimi APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,086 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

SimSimi APK, sorular sorarak yanıtlarını alabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir robotla mesajlaşma uygulamasıdır.

SimSimi APK, sadece tek bir ekrandan oluşan basit ama bir o kadar da şaşırtıcı bir Android mesjalaşma uygulaması. Şaşıracağınız nokta ise arkadaşlarınız yada tanıdıklarınız yerine SimSimi adı verilen sevimli robot ile konuşmanız. Sorduğunuz sorulara özenle cevap veren SimSimi, bildiği tüm konularda sorularınızı yanıtlayabiliyor.

SimSimi APK İndir

Herhangi bir kayıt işlemi olmadan giriş yapabildiğiniz SimSimi'nin giriş ekranında soru sormak ve yanıt almak için bir dil seçmelisiniz. Sade bir mesajlaşma uygulaması olmasına rağmen keyifli bir kullanıma sahip olan SimSimi APK uzun yıllardır Android platformunda yer alıyor ve oldukça popüler.

SimSimi'ye nasıl olduğunu sorabilir yada neler yapmaktan hoşlandığını sorabilirsiniz. Alacağınız hızlı ve doğru yanıtlar sizi şaşırtabilir. SimSimi'nin en güzel özelliklerinden bir tanesi ise bilmediği bilgileri ona öğretebilmeniz. Diğer kullanıcılar tarafından da otomatik denetlenen öğretilen sözler, kötü olması durumunda SimSimi'nin verilerinden çıkartılmaktadır. Bu nedenle SimSimi'ye kötü sözler öğretmeyin.

Size arkadaşlık yaparak sizle mesajlaşabilen SimSimi'ye makyaj bile yapabiliyorsunuz. Mesajlaşma roboto olarak adlandırılan SimSimi çok amaçsız görünse de, gerçekten kullanırken keyif verdiğini söyleyebilirim. Geliştiricisi tarafından yapılan açıklamaya göre yakın zamanda tamamen güncellenerek baştan aşağı yenilenecek olan SimSimi, hem daha fazla dil desteğine hem de daha kullanışlı özelliklere sahip olacak gibi duruyor.

Arkadaşınız ile mesajlaşır gibi mesajlaşabildiğiniz SimSimi'yi Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak hemen indirerek SimSimi oynayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • Rabbit Web APK

    Çoğunlukla Hint içerikleri bulunan Rabbit Web APK'da, film, dizi ve eğlence programlarını ücretsiz bir şekilde izleyin.
  • Paramount Plus APK

    Paramount Plus APK; dizi film ve belgesel izleyebileceğiniz bir içerik platformudur.
  • Kawaii Animes APK

    Sevdiğiniz yayınları takip edebileceğiniz ve bildirimlerini alabileceğiniz uygulama Kawaii Animes APK
  • Letterboxd APK

    Letterboxd APK, sinema severler için ücretsiz sunulan popüler bir sosyal ağdır.
  • HD Today TV APK

    HD Today TV APK, film ve diziler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz en iyi uygulamalardandır.
  • Kick APK

    Kick: Live Streaming APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sürümüyle karşımıza çıkıyor. Canlı yayın yapın, içerikleri izleyin ve insanlarla etkileşim sağlayın.
  • Rave APK

    Netflix, Youtube ve Amazon Prime gibi gibi platformları destekleyen Rave APK'da, dizi veya filmleri arkadaşlarınızla eş zamanlı bir şekilde izleyebilirsiniz.