Sincan Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
663 TOPLAM İNDİRME

Sincan Belediyesi, resmi Android belediyecilik uygulamasıdır.

Ankara'nın en büyük ilçelerinden biri olan Sincan da mobil uygulama yapanlar furyasına katıldı. Android için geliştirilen resmi mobil uygulamasıyla vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için klasik belediyecilik anlayışından çıktığını söyleyebiliriz.

Bu uygulama ile belediye ile ilgili haberleri, projeleri, etkinlikleri takip edebilirsiniz. Yine benzer uygulamalar gibi şikayet ve önerilerinizi bildirebilir, e- belediye ile borç sorgulayabilirsiniz. Ayrıca nöbetçi eczaneler ve diğer önemli yerlerin adres ve telefon bilgilerine erişebilirsiniz.

Eğer siz de Sincan sakiniyseniz, belediyenin hizmetlerinden sonuna kadar faydalanmak adına bu uygulamayı indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Sincan Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
251 TOPLAM İNDİRME
29.5 MB DOSYA BOYUTU

Ankara'nın Sincan İlçesi sakinleri için Sincan Belediyesi tarafından hazırlanmış bu resmi uygulama ile e-belediye işlemlerinizi gerçekleştirin, güncel duyuru ve haberlere ulaşın.

Ankara'nın en büyük ilçesi olan Sincan'ın da mobil uygulama ile hizmet vermeye başlaması, yeni e-Belediye devrimi için ciddi bir önem taşırken Sincan ilçesinin sakinleri Sincan Belediyesi isimli uygulama sayesinde en çok sevinenler arasında olacaktır. Çünkü kapı önünde sıra bekleme zorunluluğu Sincan Belediyesi uygulaması sayesinde sona eriyor. Öte yandan Sincan'da yaşayan vatandaşların tümünü ilgilendirecek haberler, duyurular ve rehberler de aynı paketin içinde. Bürokrasi, daha önce hiç olmadığı kadar kolaylaşacak.

Modern şehir yaşamının bir gereksimi olan hızlı bilgi ve hizmet uşaımın vazgeçilmez bir parçası haline gelmeye başlayan e-belediyecilik sistemi Sincan Belediyesi uygulamasında oldukça etkili bir şekilde kullanılıyor. Gerek belediye tarafından sunulan haberler ve duyurular olsun, gerekse şehir yaşamında ulamanız gereken nöbetçi eczaneler ve sosyal tesisler gibi kilit bilgiler sizin dakikalar içinde gerçekleştirmek istediğiniz planı hızlandırmanızı sağlayacaktır. Bununla birlikte uygulamanın size sunmuş olduğu menüye etraflıca bir göz atalım:

Borçlarım:
Belediye'de sıra beklemeksinizin yükümlü olduğunuz borçlar hakkında bilgi detaylı edininmeniz mümkün.

Borç Sorgulama:
Farklı bir sicil numarasıyla isteyeceğiniz bir sorgulama işlemini yapma imkanınız da var.

Rayiç Değer:
Arsa ve rayiç değer sorgulama için kurumlar arası mekik dokumak istemiyorsanız Sincan Belediyesi tarafından sağlanan hizmetler bütününü bu seçenekte.

E-İmar:
Plan ve projelerinizi etkin bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacak bu seçenek sayesinde imar durumlarını sorgulayabiliyorsunuz.

İstek/Şikayet:
İlçe sakini olarak dile getirmek istediğiniz öneriler, istekler ve şikayetler Sincan Belediyesi tarafından resmi bir dilekçe olmaksızın kabul ediliyor.

Bilgi Edinme:
Sincan Belediyesi bünyesinde gerçekleştirmek istediğiniz işlemler veya edinmek istediğiniz bilgiler için buradan bireysel başvuru yapmanız mümkün.

Beni Haberdar Et:
Sincan Belediyesi bağlamında sunulan bilgi ve hizmet bütününde anında haberdar olmak istediğiniz bilgileri takip etme şansınız var.

Eğer Sincan'da yaşıyorsanız ve mobil bir cihazınız varsa, bu uygulamayı kullanmamak için sebebiniz yoktur. Hayatınızı bu hizmetle kolaylaştırın.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ataşehir Belediyesi

    Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Beykoz Belediyesi

    Beykoz Belediyesi, Beykoz Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi belediye uygulamasıdır.
  • Beyoğlu Belediyesi

    Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Kadıköy Belediyesi

    Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi uygulamadı.
  • Pendik Belediyesi

    Pendik Belediyesi uygulaması ile Pendik Belediyesi’yle ilgili birçok bilgiye anında ulaşabiliyorsunuz.
  • Denizli Büyükşehir Belediyesi

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Bahçelievler Belediyesi

    Bahçelievler Belediyesi, belediye tarafından geliştirilmiş resmi uygulamadır.
  • Balçova Belediyesi

    Android cihazlar için resmi Balçova Belediyesi mobil uygulaması.