Sinerji Müşteri Takip

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,652 TOPLAM İNDİRME
13.8 MB DOSYA BOYUTU

Tüm işletmelerin rahatlıkla kullanabileceği bir müşteri takip programıdır.

Üretici firmanın açıklaması: Sinerji Müşteri Takip Programı Tüm işletmelerin rahatlıkla kullanabileceği bir müşteri takip programıdır. Stok-Cari-Fatura-Kasa-Perakende Satış-Doğrudan Alım-doğrudan Satış-Banka-Çek-Senet-Taksitli Satış-Sipariş Modüllererini İçermektedir. Basit Sade Tasarımı ile Dikkat Çekmektedir.

Programın bazı özellikleri:

Kayıtlı Müşterilere Taksit Uygulama,  Taksit Kontrol, Müşterilere Doğrudan Malzeme Satışı,
Tahsilat ve Ödeme Makbuzu Hazırlama ,Borçlu Alacaklı Hesap Listesi Alma, Stok Kaydı , Stok Hareket Raporu, Stok Maliyet Raporu Alış Faturası Hazırlama Satış Faturası Hazırlama İrsaliye Faturası Hazırlama  Fatura Tasarımı  Fatura Bekletme   Müşteri Çeki Hazırlama Firma Çeki Hazırlama Çek Kontrol Perakende Satış  Doğrudan Malzeme Alımı Prim Hesapları Personel Satış Raporu Harcama Takibi Tahsilat Takibi  Kasa Defteri Kasa Raporu Kur Dönüşüm İşlemleri Banka İşlemleri Otomatik Yedekleme İnternetten Kur Güncelleme  Online Destek Birden Fazla Şirket Açma Doğrudan Malzeme Satışı.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Müşteri Takip

    Müşteri Takip Programı
  • Müşteri Takip Silver 2007

    Müşteri takip programı.
  • Müşteri Takip ve Veresiye Defteri

    Küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için geliştirlmiş olan Müşteri Takip ve Veresiye Defteri programı müşteri ve raporlarınızı kayıt altında tutmanızı sağlayan ücretsiz bir program.
  • Müşteri Takip & Taksitli Satış 3.6.9

    Taksitli satış müşteri takip proğramının son sürümünün demosudur.
  • Müşteri Takip&Taksitli Satış 3.7.4

    Müşteri takip ve taksitli satış programı dahada gelişiyor.
  • Hursoft Müşteri Takip Programı

    Müşterilerine değer vererek yakından takip etmek isteyen işletmeler için hazırlanan Hursoft Müşteri Takip Programı ile müşteri portföyünüzü büyüterek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.
  • Huzursoft Müşteri Takip Programı

    Huzursoft Ücretsiz Müşteri Takip Programı ile müşteri takibini, satış takibini yapabilir, müşterilerinize toplu kısa mesaj ve e-posta gönderebilirsiniz. Program Caller-id özelliği ile telefon hattınıza gelen çağrıyı algılar ve müşte
  • Müşteri Takip Ultimate

    Müşteri takibi işi için kullanılabilecek önemli özelliklere sahip bir program.