Şipşak

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
5,030 TOPLAM İNDİRME
0.4 MB DOSYA BOYUTU

Şipşak, bilgisayarlarınız üzerinde ekran görüntüsü alabilmek için kullanabileceğiniz en pratik ve hızlı programlardan bir tanesi.

Şipşak, kolay ve pratik kullanımı dışında Türkçe dil desteği ile bilgisayar kullanıcılarına hitap eden bir ekran görüntüsü alma programı.

Tek tuşla ekran görüntüsü alarak sizin yerinize otomatik olarak internete yükleyen ve size paylaşım linkini sunna bu program, ekran görüntüsü alma ihtiyacı duyanlar için en iyi programlar arasında yer alıyor diyebilirim.

Bu konuda popüler olan LightShot ile oldukça benzerlik gösteren Kolayresim, PrintScreen tuşuna bastığınızda aktif oluyor ve güzel bir efekt ile birlikte tüm ekranın görüntüsü alıyor. Dilerseniz tüm ekranı da kaydedebilir ya da yükleyebilirsiniz. Fakat dilerseniz de almış olduğunuz tüm ekran görüntüsü üzerinde istediğiniz bölgenin de ekran görüntüsünü ayarlamanız mümkün.

Eğer sürekli ekran görüntüsü alma ihtiyacı duyuyorsanız Kolayresim'i deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

Şipşak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

ŞipŞak mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır

ŞipŞak içerisinde bir hayli zengin bir içeriğe yer veren kullanışlı ve pratik bir mobil fotoğraf düzenleme uygulaması olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz, Türk geliştiriciler tarafından hazırlanmış bir uygulama olan ŞipŞak, tamamen Türkçe olarak geliyor ve fotoğraflarınıza daha şık bir görünüm kazandırabilmeniz için size ihtiyaç duyabileceğiniz hemen hemen her aracı sunuyor. Dilerseniz ŞipŞak'ın özelliklerine kısaca göz atalım:

- Fotoğraflara Yazı Ekleme:

ŞipŞak'ın bu özelliği, benzer uygulamalardan bir adım önde; çünkü uygulama Türkçe karakter desteğine sahip. Bu sayede ç, ş, ğ, ü gibi alfabemize özel harfleri fotoğraflarınız üzerindeki metinlerde kullanabiliyorsunuz. Farklı stillerde yazıları fotoğraflarınıza eklemek de oldukça kolay.

- Fotoğraf Filtreleri:

ŞipŞak'daki fotoğraf filtreleriyle fotoğraflarınıza dilediğiniz görünümü kazandırabilirsiniz. Dilerseniz fotoğrafı soldurabilir, dilerseniz sepya tonlara çevirebilir, dilerseniz siyah beyaz yapabilir ya da daha moderrn bir görünüm tercih edebilirsiniz.

- Çıkartma Ekleme:

ŞipŞak içinde özel günlere, dini ve milli bayramlarımıza özel yüzlerce çıkartma yer alıyor.

- Fotoğraflara Nazar Boncuğu Ekleme:

ŞipŞak bu özelliğiyle tamamen yerel bir uygulama olduğunu kanıtlıyor. Uygulama sayesinde fotoğraflarınızın istediğiniz yerine istediğiniz büyüklükte nazar boncuğu ekleyebiliyorsunuz.

- Fotoğraflara Çerçeve Ekleme:

ŞipŞak içinde farklı fotoğraf çerçevesi seçenekleri yer alıyor, buna ek olarak galerinizden seçeceğiniz fotoğrafları çerçeve haline getirebiliyorsunuz.

- Kırmızı Göz Düzeltme, Leke Giderme, Diş Beyazlatma:

Özellikle özçekim fotoğraflarınızda kullanışlı hale gelen bu araçlar sayesinde fotoğraflarınızda rötuşlar yaparak onları daha güzel hale getirebilirsiniz.

- Fotoğraf Döndürme, Kırpma, Kesme, Aynalama:

ŞipŞak fotoğraflarınız üzerinde fiziksel değişiklikler yapmanıza imkan tanıyor ve sizi başka fotoğraf düzenleme araçları kullanmaya zorunlu bırakmıyor.

ŞipŞak ile hazırladığınız fotoğrafları kolayca sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LICEcap

    LICEcap, ücretsiz ve kolay kullanımlı ekran kayıt aracıdır.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • iPhone Screen Recorder

    iPhone Screen Recorder, iPhone ve iPad kullanıcıları için ekran kaydetme, ekran videosu çekme programı.
  • Camtasia Studio

    Camtasia Studio 2021 son sürüm, en başarılı ekran videosu çekme ve video düzenleme programlarından biridir.
  • Free Screen Video Recorder

    Hem ekran kayıt aracı hem de ekran resmi çekmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • iPhone/iPad Recorder

    iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını jailbreaksiz bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.
  • Jing

    Ekran görüntüsü veya videosu çekmek için kullanabileceğiniz Jing ile içerikler üzerinde basit düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz.
  • Recordit

    Recordit programı sayesinde bilgisayarınızın ekran görüntüsünü hareketli GIF dosyaları olarak yakalayabilirsiniz.