SiteSubmitter 1.0

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
69,617 TOPLAM İNDİRME
0.09 MB DOSYA BOYUTU

Sitenizi 17 arama motoruna kayıt edebilirsiniz.

Tanıtım:

SiteSubmitter, 17 arama motoruna web sitenizi kaydetmeye yarayan küçük boyutlu, kullanımı kolay ve ücretsiz bir yazılımdır. Program aşağıdaki arama motorlarına kayıt yapabilir :

# AltaVista, # All the web, # Direct Hit, # Excite, # Google, # HotBot, # Infoseek, # Infospace, # Lycos, # Magellan, # National Directory, # Northern Light, # Pointguide, # ScrubTheWeb, # WebCrawler, # What-U-Seek

Programı çalıştırdığınızda karşınıza gelen ekranda bulunan alanları doldurup onay vermeniz yeterli olacaktır. Web site başlığı, web sitenizin adresi, adınız, e-posta adresiniz, sitenizi anlatan anahtar kelimeler, site açıklaması ve kategorileri yazıp doldurduktan sonra "Submit" (onay)butonuyla basmanız yeterli olacaktır.

Not: İnternet bağlantınızın açık olması ve güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız bu programın internete çıkış yapmasına izin vermelisiniz.

Programın çalışabilmesi için sisteminizde VB 6 Runtime bulunmalıdır. Buradan indirin.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tr-nuke 1.0

    Türkiye'nin en büyük portal scripti. Bu scripte yok yok. Download yöneticisinden haber ekleyemeye kadar. Gelişmiş admin paneli ve editörlük scriptide cabası.
  • SiteSpinner

    Site tasarım ve yönetimi için bire bir..
  • Seo Decompiler

    Seo Decompiler, Windows işletim sisteminiz üzerinde SEO çalışmalarınıza yardımcı olacak bir backlink analiz programıdır.
  • SEO Spider Tool

    SEO Spider Tool, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir SEO yazılımıdır.
  • SEO Traffic Booster

    SEO Traffic Booster, Windows cihazlarınızda sitenizin SEO işlemlerini yapabileceğiniz harika bir yazılım.
  • INK

    INK ile yazılarınızı SEO uyumlu hale getirin.
  • Netpeak Checker

    Netpeak Checker farklı SEO parametrelerine göre web sitelerini analiz etmenize olanak tanıyan başarılı bir SEO aracıdır.
  • Site Durum Raporu

    Site Durum Raporu, internet sitenizin genel durumu hakkında bilgiler alabileceğiniz kullanımı kolay ve kurulum gerektirmeyen sade bir programdır.