Sketch Draw

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
642 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Sketch Draw fotoğraflarınıza kara kalem efekti kazandırabilen bir mobil uygulama

Sketch Draw mobil cihazlarınızı kullanarak fotoğraflarınıza kara kalem görüntüsü kazandırabilen bir fotoğraf efekti uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Sketch Draw sayesinde bir çizim yapıyormuş gibi resimlerinizi eğlenceli bir şekilde kara kalem resimlere dönüştürebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken uygulamayı açarak kara kalem görünümü kazandıracağınız fotoğrafı belirlemek ve sonrasında parmaklarınızı kullnarak çizime başlamak.

Sketch Draw uygulaması içerisinden kara kalem çizimine dönüştürmek için kullanacağınız fotoğrafı çekebiliyorsunuz. Bu iş için kamra uygulaması açılıyor ve çekilen fotoğraf otomatik olarak uygulamaya aktarılıyor. Bunun yanında fotoğraf galerinizdeki fotoğrafları da seçebilir ve karakalem yapabilirsiniz.

Sketch Draw içerisinde yaptığınız çizimleri kişiselleştirebilmeniz için size birçok seçenek sunuluyor. Dilerseniz fırça ve çizim türünü değiştirebiliyorsunuz. Bunun yanında çerçeveler de kullanabiliyorsunuz. Sketch Draw genel olarka pratik bir kullanım sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AR Draw: Trace to Sketch

    AR Draw: Trace to Sketch içerisinde bulunan dersler ile birlikte yeni teknikler öğrenip, çizimlerinizi yapabilirsiniz.
  • Sketch Guru

    Fotoğraf ve resimlerinize kolayca karakelem ve çizim efektleri vermek isterseniz Sketch Guru uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Sketch Master

    Sketch Master uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızı Android cihazlarınızda kolayca karakalem çizimlerine dönüştürebiliyorsunuz!
  • Sketch Me

    Sketch Me, Android cihazlar için hazırlanmış, fotoğrafları tek tuşla siyah beyaz yapabilen bir mobil uygulamadır.
  • Draw Fun

    Android telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınızı düzenlemek, resimler çizmek için ücretsiz olan Draw Fun uygulamasını indirin.
  • Draw My Story

    Draw My Story, istediklerinizi çizerek anlatmanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android çizim uygulaması.
  • Sketch Free

    Android işletim sistemine sahip eğlenceli bir çizim ve karalama programı.
  • Glow Draw

    Glow Draw, özellikle çocukların çok fazla ilgisini çekebilecek bir renkli ve parlak kalemle çizim yapma uygulamasıdır.