Ski Safari 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
776 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Ski Safari 2, Windows cihazlarda ücretsiz oynanabilir kayak oyunu.

Ski Safari 2, kayak (snowboard) oyunlarından keyif alanların kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Hem ücretsiz hem de mobil ve masaüstünde aynı oyun deneyimini yaşatan yani evrensel oyun olarak karşımıza çıkan yapımda iki çılgın kayakçıyı yönetiyoruz.

Her yaştan kişiyi bağlayıcı görsel ve oynanışa sahip kayak oynunda karlı dağlar, dağlık alanlar gibi kayak yapmaya son derece müsait alanlarda bir tarafımızı sakatlayana dek kaymanın keyfini sürüyoruz.

Kar arabası, motosiklet, kayak tahtası ne bulursak yüksek yerlerden kaymanın keyfini çıkarıyoruz. Bazı noktalarda karşımıza çıkan hayvanlar ise artistik hareketler yapmamızı sağlıyor. Kayak tahtasının altına yerleşen hayvanların her biri farklı hareket yaptırıyor. Daha da güzeli çılgın hareketlerimizin ekran görüntüsünü alabiliyoruz.

Erkan Calp

Ski Safari 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

Ski Safari 2 keyifli bir mobil sonsuz koşu oyunudur

Ski Safari 2 heyecan ve aksiyon dolu bir oynanış sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Ski Safari 2'de devasa bir çığdan kaçmaya çalışan kahramanlarımızın hikayesi konu alınıyor. Üzerlerine gelen çığdan kurtulmak için her türlü yola başvuran kahramanlarımız kayak yaparak rampalardan uçuyorlar ve engellere takılmadan ilerlemeye çalışıyorlar. Bu işi yaparken olaya biraz aksiyon katmayı da ihmal etmeyerek akrobatik hareketler yapıyorlar. Bize de kahramanlarımıza yardımcı olmak düşüyor.

Ski Safari 2'de kahramanlarımızın buzullarda başlayan macerası sık ormanlarda devam ediyor. Serinin ikinci oyununda artık mamut gibi hayvanlara binerek dinozorlardan kaçabiliyoruz ve motorlu araçları da kullanabiliyoruz. 2 boyutlu bir oyun yapısına sahip olan Ski Safari 2'de kahramanlarımız ekranda yatay olarak ilerliyor ve altınları toplamaya çalışıyor. Topladığımız altınlarla kahramanlarımıza yeni kıyafetler, ekipmanlar ve güçlü araçlar satın alabiliyoruz.

Ski Safari 2'de gelen yeniliklerden bir diğeri multiplayer desteği. Artık oyunu çok oyunculu olarka oynayıp diğer oyuncularla yarışabiliyorsunuz. Dilerseniz oyunda yaptığınız çılgın hareketlerin görüntülerini kaydedip paylaşabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

Ski Safari 2

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
92.5 MB DOSYA BOYUTU

Ski Safari 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Ski Safari 2 bolca aksiyon içeren ve oyunculara heyecanlı bir oyun tecrübesi yaşatmayı başarabilen bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Ski Safari 2'de bizi soğuk buzullarda başlayan ve tropik ormanlarda devam eden bir macera bekliyor. Hatırlanacağı üzere Ski Safari serisinin ilk oyununda büyük bir çığdan kaçmaya çalışıyorduk. Ski Safari 2'nin başında da yine bu büyük çığdan kaçıyoruz ve sonrasın maceramıza sık ormanlarda devam ediyoruz.

Ski Safari 2'de bizi bekleyen yeniliklerden biri artık sadece kayak yapmıyor oluşumuz. Serinin yeni oyununda mamut gibi çeşitli hayvanlara binebiliyoruz. Ayrıca kaçmamız gereken tek tehlike bizi kovalayan çığ da değil; tarih öncesinden kalma dinozorlar da artık bizi kovalamaya başlıyorlar. Bu tehlikelerden kurtulmak için son sürat ilerlememiz, karşımıza çıkan engelleri atlatmamız ve rampalardan uçarak havada süzülmemiz gerekiyor. Bu işler yaparken bir yandan da akrobatik hareketler yapıyoruz ve altınları topluyoruz. Kazanacağımız altınlarla kahramanlarımız yeni kostümler, ekipmanlar ve hızlı motorlu araçlar satın alabiliyoruz.

Ski Safari 2'yi tek başınıza oynayabileceğiniz gibi internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayarak onlarla yarışabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Ski Safari 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Ski Safari 2, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kayak oyunu.

Ski Safari 2, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oyun esnasında reklamlarla karşılaşmadan keyifle oynayacağınız bir kayak oyunu. Benzerlerinin aksine fantastik mekanlarda geçen ve sıradışı oynanış sunan spor oyununda Sven ve onun kız kardeşi Evana’yı kontrol ediyoruz.

Kaliteli, detaylı görseller sunan oyunda iki çılgın kayakçı yerine geçerek doğanın güçlerinden kaçmaya çalışıyoruz. Kimi zaman karlı dağlarda, kimi zaman da dağlık alanlarda kayak yapma keyfi yaşatan yapımda sadece kayağın üzerinde değil, motosiklet, kar arabası hatta mamutun üzerinde yüksek yerlerden kayıyor, son hız ilerliyoruz.

Son hız akarken karşımıza çıkan altınları toplamamız yeni kostümlerin, güçlü araçların, farklı karakterlerin açılması açısından önem arz ediyor. Son hız kayak veya hayvanla gitmek zaten zorken bir de altın toplama fikrine sıcak bakmıyorsanız satın alım yaparak ta mağazadaki öğeleri toplamanız mümkün.

Oyunun kontrol sisteminden de kısaca bahsedecek olursam; Oyun alanında herhangi bir buton bulunmadığından dokunuşlarımız çok önemli. Bir kere dokunduğumuzda zıplıyor, basılı tuttuğumuzda havada süzülüyor, arka arkaya dokunduğumuzda da düşme anını atlatıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ski Racing 2005

    Kayaktan ve hızdan hoslananlar için bir kayak oyunu
  • Tom's Jetski

    Tom's Jetski (Konuşan Tom Jetski) oyununda Tom ve Angela ile birlikte jet ski kullanmanın keyfini sürüyoruz.
  • Ski Challenge 15

    Ski Challenge 15 heyecan dolu bir yarış tecrübesi sunan bir kayak oyunudur
  • Safari

    Safari, Apple'ın hızlı ve güvenli internet tarayıcısıdır. Windows için Safari, Mac bilgisayarların varsayılan web tarayıcısını deneyimleme şansı verir.
  • Counter-Strike 2

    Counter-Strike 2 nihayet çıkışını yaptı. Siz de hemen CS2 indirin ve yılların eskitemediği bu FPS oyununda kendinizi kanıtlayın.
  • Descenders

    Descenders ile gerçekçi bisiklet yarışlarına katılmaya hazır olun.
  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • iStunt 2

    iStunt 2, 2 boyutlu grafiklere sahip eğlenceli ve bağımlılık yapan bir snowboard oyunu.