Skibidi War - Toilets Attack APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.

Skibidi War - Toilets Attack APK, Skibidi tuvaletleri ile kamera kafalıların savaşını ayrı bir boyuta taşıyor. Oldukça adrenalin ve heyecan taşıyan bu oyunda, yanınıza yaklaşmaya çalışan ölümcül tuvaletleri püskürtmeye çalışıyorsunuz.

Skibidi War - Toilets Attack APK'nın bir diğer oyununda kamera kafalı adamlara karşı mücadele veriyorduk. Bu oyunda ise işlerin değiştiği aşikar. Artık kamera kafalı olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Karakterimizi ekranda bulunan joystick ile kontrol ediyoruz ve ölümcül tuvaletlerin bize gelmesini bekliyoruz. Tuvaletler bize yaklaşırken onları elimizdeki silahla etkisiz hale getirmeliyiz. Aksi takdirde, etrafınızı sarıp size saldırmaya başlıyorlar.

Skibidi War - Toilets Attack APK İndir

Skibidi War - Toilets Attack APK'a 100 can ile başlıyoruz. Henüz 1. seviyede elimizde standart bir silah bulunuyor. Seviye aldıkça hem karakterinizi, hem de silahınızı yükseltebiliyorsunuz. Silahınızı yükseltmek size büyük bir artı sağlıyor ve size saldıran tuvaletleri daha hızlı etkisiz hale getirebiliyorsunuz.

Topladığınız paralarla, oyunun mağazasından karakterinizi güçlendirebiliyorsunuz. Yeni haritalara ulaşmak için de, oyun içi satın alma yapmanız gerekiyor. Bu satın alma içerisinde; yeni haritalar, silah paketleri ve karakterler bulunuyor. Aynı zamanda, oyundaki reklamları kapatmak için de, oyun içi satın alım yapmak zorundasınız.

Her bir saldırgan tuvalet 20 hasar vuruyor. Dediğimiz gibi, oyuna başlarken 100 can ile başlıyorsunuz ve bu hasarı iyi kordine etmelisiniz. Oyundaki silahlara gelecek olursak; elinizde bulunan silahta 30 adet mermi bulunuyor. Merminiz azaldığında hızlıca şarjörünüzü değiştirmelisiniz. Aksi takdirde, tekrar tekrar dediğimiz gibi; ölümcül tuvaletlerin gazabına uğrayabilirsiniz. Ücretsiz olarak Skibidi War - Toilets Attack APK'yı indirin ve Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadelenizi verin.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • Counter Attack APK

    Counter Attack APK, Counter Strike benzeri mobil oyunlar arasında. CS Go benzeri oyun arayan Android telefon kullanıcılarına öneririz.
  • Galaxy Attack APK

    Akıllı telefonlarınızda 80'li yıllara geri döneceğiniz Galaxy Attack APK, oyunculara arcade nişancı oyunu deneyimi sunuyor.
  • War Robots APK

    War Robots APK Android oyununda dev robotlar savaşıyor! Online multiplayer robot savaşları oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Attack Hole - Black Hole Games APK

    Attack Hole - Black Hole Games APK farklı nesnelere büründüğünüz ve ateş ettiğiniz bir ateri simülasyon oyunudur.
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • War of Heroes APK

    War of Heroes APK, masum insanları düşmanlara karşı koruyacağınız bir macera ve savaş oyunudur.