Sky Chasers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Sky Chasers, retro görsel ve sesleriyle etkileyen epik macera oyunu.

Sky Chasers, gerek görselleriyle gerekse de ses efekleriyle atari oyunlarını yansıtarak nostalji yaşatan bir macera oyunu ve Android cihazlarımıza ücretsiz indirip beş kuruş harcamadan keyifle oynayabiliyoruz. Retro oyunlar ilginizi çekiyorsa gökyüzü avcısı olma hayaliyle yanıp tutuşan bir çocuğun yerine geçip yaratıklarla mücadele edeceğiniz bu oyuna hayır diyemeyeceksiniz.

Görsel yönden günümüz mobil oyunlarının oldukça geride olmasına karşın süper eğlenceli bir oyun diyebilirim. Fantastik dünyanın kapılarını açan oyunda kontrol ettiğimiz karakter bir gökyüzü savaşçısı. Kendi el emeği göz nuru zırhına kuşanarak gökyüzünde önüne çıkan birbirinden çirkin yaratıklarla savaşarak yolunu bulmaya çalışan kahramanımıza basit dokunuşlarla yardımcı oluyoruz. Hareketli ve durağan engellerden kaçmak, yaratıkları öldürmek, anahtarlara ulaşmak çok kolay değil.

Sky Chasers Özellikleri:

  • Saatler süren oynanış sunan epik macera oyunu
  • Piksellerini saydığınız benzersiz düşmanlar, bulmacalar ve zorluklar içeren dünya
  • Çift dokunmalı yenilikçi kontrol sistemi
  • Farklı kostümler
  • Retro görseller ve uygun müzikler, ses efektleri
Erkan Calp

Sky Chasers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Sky Chasers, retro görselleriyle etkileyen epik macera oyunu.

Sky Chasers, zamanın enfes görsellerini sunan başında saatler geçirdiğimiz atari oyunları dönemine götüren epik macera oyunu ve ilk olarak iOS platformunda indirilmeye sunulmuş. Retro oyunları gördüğünüzde heyecan yapıyorsanız kendini gökyüzünün savaşçısı olarak gören çocuğun yerine geçerek yaratıklar, biribirinden tehlikeli hayvanlarla savaşacağınız bu oyunun başından kolay kolay kalkamayacağınızı söyleyebilirim.

Hem iPhone hem de iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz retro görselli epik macera oyununda kendini kahraman sanan bir çocuğun yerine geçiyorsunuz. İlginç kostümler giyerek canavarların karşısına çıkıyorsunuz ve binbir türlü tehlikelerle dolu fantastik bir dünyada hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Etrafınızı çevreleyen yaratıkları öldürmek için özel kostümünüzün bir parçası olan silahları kullanıyorsunuz.

Oyunda ilerleyebilmek için yaratıkları öldürmek başlı başına yeterli olmuyor. Bazı yerler kilitli ve kilitli noktaları geçmenin tek yolu anahtarı bulmak. Anahtarlar da tahmin edeceğiniz üzere bulunması güç, yaratıkların koruduğu yerlerde.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Chasers

    Star Chasers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • CHASERS

    CHASERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur
  • Sky Hop Saga

    Sky Hop Saga, yaratıkları atlatmaya çalıştığınız aksiyon yüklü ilerlemeli oyun.
  • Cordy Sky

    Cordy Sky, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Voletarium: Sky Explorers

    Voletarium: Sky Explorers, eski zamanları konu alan bir aksiyon oyunudur. Oyunda yaptığınız uçakla birlikte keşfe çıkmalı ve yeni ülkeler bulmalısınız.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Sky Dancer

    Sky Dancer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur