Sky Cue Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
504 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Sky Cue Club, Windows bilgisayar ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi bilardo oyunu.

Sky Cue Club, Windows platformunda karşımıza çıkan onlarca bilardo oyunu arasıdan oynanışıyla, görselleriyle, oyun modlarıyla ayrılmayı başarıyor. Bilgisayar ve tabletinizde hem arkadaşlarınızla beraber hem de yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz farklı modlar sunan ücretsiz ve kaliteli bir bilardo oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Her yaştan bilardo severin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm Sky Cue Club’daki oyun seçenekleri tatmin edici. Tek başınıza yeteneklerinizi geliştirmek maksadıyla oynayabileceğiniz pratik mod, zorlu düzeyi ayarlanabilir bilgisayara karşı oynayabileceğiniz turnuva modu, arkadaşlarınızla tek cihaz üzerinden oynayabileceğiniz modun yanı sıra tek başınıza oynayabileceğiniz farklı kuralların işlediği oyunlar da bulunmakta.

8 / 9 top bilardo ve Snooker’ın yanında atışlarınızı geliştirebileceğiniz serbest atış modu ve hız – odaklanmanızı ölçen hız cebi modu da kesinlikle denemeniz gereken oldukça zevkli diğer modlar. Bunların yanında kısa süreli zorlu bir o kadar eğlenceli mini oyunlar sunuluyor.

Farklı kamera açıları ve ses efektleri sunarak gerçeğe yakınlığını bizlere gösteren Sky Cue Club’da oynadığınız masanın boyutunu ve örtünün rengini, örtünün üzerinde deseni dilediğinizce ayarlama şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Sky Cue Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Sky Cue Club, Windows Phone platformunda açık ara en iyi bilardo oyunu ve ücretsiz.

Sky Cue Club, gerek görselleri gerek oynanışı gerekse de içeriğiyle Windows Phone platformundaki tartışmasız en iyi bilardo oyunu diyebilirim. Bu denli kaliteli bir oyunun ücretsiz olması ise şaşırtıcı.

Kafanızı dağıtmak için tercih ettiğiniz spor oyunları arasında bilardo da varsa Sky Cue Club, yapacağınız en iyi seçim diyebilirim. Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz ufak boyutlu ancak kaliteli bilardo oyununda tek başınıza pratik yapabilme ve arkadaşlarınızla veya yapay zekaya karşı oynayabilme şansına sahipsiniz.

Her yaştan kullanıcıya hitap eden spor oyununda dört farklı oyun türü bulunmakta. 8 ve 9 top bilardo, Snooker gibi popüler oyunların yanı sıra kuralların olmadığı pratik yapabildiğiniz bir mod ve hız, odaklanma yeteneğinizi geliştirebildiğiniz bir mod bulunuyor. Farklı kuralların işlediği bu oyun türlerinden sıkılırsanız, “Tüm seviyelerde 3 yıldızı toplayın”, “Her seviyede tüm topları cebe sokun”, “Atışlarınızı olabildiğince kısa süre yapın” gibi kısa ancak zevkli görevler içeren özel içeriklere bakmanızı tavsiye ederim.

Tek başınıza oynamak sarmadığında yapay zekaya karşı (zorluk düzeyi ayarlanabiliyor) oynayabildiğiniz turnuvalara katılmanızı veya arkadaşlarınızla aynı cihaz üzerinde oynamanızı öneririm.

Hassas çalışan basit kontrol mekanizmasıyla rahat ve keyif bir oynanış sunan Sky Cue Club’da masanın boyutunu, örtünün rengini ayarlama gibi özelleştirme seçenekleri de bulunmakta.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • International Cue Club

    Çok zevkli bir bilardo oyunu
  • The Golf Club 2

    The Golf Club 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir golf simülasyonudur
  • Total Club Manager

    Menajer oyunlar arasında önemli bir yeri olan Total Club Manager'ın 2003 sürümü.
  • Mini Golf Club

    Mini Golf Club, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gerçeğe yakın bir golf simülatörü oyunu.
  • VirtualDVD

    VirtualDVD ile sanal sürücüler oluşturarak ISO, BIN, CUE, IMG, CCD gibi çeşitli arşiv dosyalarını açabilirsiniz.
  • DAEMON Tools Lite

    DAEMON Tools Lite, sanal diskler oluşturarak ISO, BIN, CUE uzantılı imaj dosyalarını kolayca açabileceğiniz ücretsiz bir sanal disk oluşturma programıdır.
  • Beach Club Simulator 2024

    Beach Club Simulator 2024, kendi plajınızı oluşturabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Plajınızı temizleyin, dizayn edin ve müşterilerine açın!
  • Punch Club 2 Fast Forward

    Punch Club 2: Fast Forward ile şampiyonluk yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız?