SkyCar 3D Desktop Toy

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16,293 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Uçmaya ve model uçaklara meraklıysanız bu deneyimi yaşamalısınız.

Üretici firmanın açıklaması:
rnİnsanlar 1960'lardan beri otomobillerin yerini alabilecek hava taşıtlarının hayalini kurmaktalar. Bu alanda çalışmalarını sürdüren Moller International geliştirdiği prototiplerle adından sıkça söz ettirmektedir. En son geliştirilen Skycar M400 daha şimdiden bir çok insanın rüyalarını süslemekte. Dikine havalanabilen ve büyük bir otomobil boyutlarında olan araç saatte 450 km sürat yapıp, yakıt ikmali yapmadan 1000 km uçabiliyor.rnrnYummyWorks tarafından geliştirilen bu güzel simülasyon programı sayesinde Skycar M400 ü siz de bilgisayarınızın masaüstünde test edebilirsiniz. Klavyenin numpad tuşlarıyla çalışan araç, başlat çubuğundan havalanıp masaüstünde sizin verdiğiniz komutlara göre haraketler yapıyor. Uçmaya ve model uçaklara meraklıysanız bu deneyimi yaşamalısınız.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Watery Desktop 3D

    Watery Desktop 3D, masaüstü duvarkağıdı üzerinde 3 boyutlu bir dalgalanma ve yağmur efekti yaratıyor. Aynı zamanda ekran koruyucu olarakta kullanabileceğiniz yazılımla masaüstündeki tüm ikonların dalgalandığını görmek çok eğlenceli.
  • Desktop Icon Toy

    Desktop Icon Toy, masaüstü ikonlarınıza farklı efektler kazandırabileceğiniz eğlenceli bir masaüstü yönetim programıdır.
  • Rhino 3D

    3D modellemeler yapabilceğiniz kapsamlı bir program.
  • 3D Photo Album Screensaver 1.2.0.2

    3D Photo Album Screensaver
  • Boom 3D

    Boom 3D Windows için 3D ses düzenleme aracıdır. Birbirinden farklı ses efektleri bulunan program aynı zamanda herhangi bir kulaklık ile çalışabilir.
  • Wings 3D

    Wings 3D programını kullanarak kolayca bilgisayarınızda 3 boyutlu tasarımlar hazırlayabilirsiniz.
  • 3D Rad

    3D Rad, 3 boyutlu oyunlar hazırlamak için kod gerektirmeyen basit bir editör.
  • Deep Paint 3D

    Deep Paint 3D modellerinizin dokularını yaratmada ve düzenlemede size yardımcı olur. Photoshop ile ortak çalışabiliyor. 3 boyutlu bir Photoshop yazılımı gibidir.