Slack

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,935 TOPLAM İNDİRME
73.3 MB DOSYA BOYUTU

Slack, Android ve iOS platformlarında uygulamaları çıkmış olan ve şimdide Windows versiyonu geliştirilen bir takım içi iletişim programı.

Slack, birlikte çalışan veya ortak bir iş yürüten kişi ve grupların, iletişim kurmalarını kolaylaştırarak iş verimliliklerini arttıran kullanışlı, ücretsiz ve başarılı bir program. Android ve iOS mobil uygulamaları daha önce çıkmış olan uygulamanın Windows versiyonunun da betası yani test versiyonu kullanıcılara sunuldu.

Takım içi mesajlaşma, dosya gönderme, video yada resim gönderme gibi işlemleri yapabilmenize olanak sağlayan Slack, farklı gruplar oluşturarak iş yerinizdeki iletişiminizi kolaylaştırıyor. Özellikle aynı iş üzerinde çalışan kişilerin birbirleri ile çakışan hamleler yapmaması için oldukça yararlı olan Slack, dilediğiniz kadar kullanıcı sayısı ve dilediğiniz kadar mesajlaşma grubu oluşturmanıza imkan veriyor. Tamamen ücretsiz olan programın farklı platformlardan kullanarak dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde takım arkadaşlarınız ile iletişime geçmenizi sağlaması en iyi özellikleri arasında yer alıyor.

Sadece Windows masaüstünde kullanabileceğiniz Slack Beta, en kısa süre içerisinde ufak hatalar giderilerek normal sürümüne geçiş yapacak diye tahmin ediyorum. Daha önce web üzerinden tanıma fırsatı bulduğum Slack'in, bir diğer güzel özelliklerinden bir tanesi ise özel mesajlar gönderebilme ve hatta özel mesajlaşma grupları oluşturabilme.

Farklı iş grupları için farklı mesajlaşma kanalları oluşturarak kullanıldığında, iş verimi ciddi boyutlarda arttırabilecek olan Slack, hem aynı iş üzerinde çalışan kişilerin daha efektif çalışmasını hem de ofis içi iletişimlerin daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Grup halinde yapılan mesajlaşmalarda etiketler ekleyerek, bu etiketler üzerinden konuşmalarınızı filtreleyebiliyorsunuz. Böylece önemli hususları belirli etiketler altında yazarak, daha sonra erişmek istediğinizde kolayca erişebiliyorsunuz.

Ufak veya çok kalabalık gruplar halinde çalışıyor olmanız farketmeksiniz rahatlıkla kullanabileceğiniz Slack'i kullanmaya başlamak için hemen ücretsiz olarak indirin. Kullanmaya başlamadan önce bir kaç dakika süren kayıt işlemlerini tamamlamanız ve sizinle birlikte Slack'i kullanacak olan takım arkadaşlarınızı davet etmeniz gerekiyor.

Barış YANIK

Slack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

Slack uygulaması ile Android cihazlarınızı kullanarak tüm ekibinizle kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.

Slack uygulaması, arkadaşları, iş arkadaşları, tanıdıkları ve diğer tüm gerekli kişilerle anında haberleşmek isteyen kullanıcılar için hazırlanmış ve gruplar oluşturabileceğiniz bir iletişim uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve Android işletim sistemli mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama, en kolay yoldan tüm grup veya takım iletişimini sürdürebilmenize olanak tanıyor.

Oluşturduğunuz gruplara arkadaşlarınızı eklemek oldukça kolay ve arayüzün sade bir şekilde hazırlanmış olması nedeniyle grup yönetiminde bir sıkıntı yaşamayacağınıza inanıyorum. Oluşturulan gruplara tüm üyeler mesajlar gönderebiliyor, dosyalar yükleyebiliyor, fotoğraflar paylaşabiliyor ve dökümanlar ekleyebiliyorlar. Böylece takım yöntemini gerçekleştirirken başka bir platformdan dosyaları gönderme mecburiyeti ortadan kalkıyor.

Kullanıcıların gönderdikleri mesajlara hashtag yani etiketler eklenebiliyor ve böylece daha sonra bu etiketleri kullanarak atılan tüm mesajları filtreleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda çeşitli ek filtreleme seçenekleri sayesinde tüm mesajları okumadan aradığınız bilgilere erişebilirsiniz.

Devamlı olarak topluluk yönetimine ihtiyaç duyanların denemeleri gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum. Paylaşımların altına yorum atılabilmesi, favorilere eklenebilmesi ve yeniden paylaşılabilmesi gibi tüm özellikler etkili bir şekilde grup iletişiminin kurulmasına yardımcı olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

Slack

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME
12.6 MB DOSYA BOYUTU

Çok sayıda katılımcının yer aldığı gruplar oluşturmanıza ve bu gruplar ile hızlı bir şekilde haberleşmenize imkan sağlayan bu uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Slack, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz pratik bir grup haberleşme uygulamasıdır ve ücretsiz olarak indirilebilir. İş, okul ve özel yaşantımızda karşılaştığımız en büyük sorunlardan biri de yüksek sayıda katılımcının yer aldığı grupları organize etmektir. Bu gibi durumlarda kullanabileceğiniz bir uygulama olan Slack ile çok katılımcılı gruplar ile verimli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Uygulamanın en önemli özelliği katılımcı sayısına herhangi bir limit getirmemesi. Yani dilediğiniz kadar kişiyi ekleyebileceğiniz gruplar oluşturabilir ve bu gruplarda yera alan kişilerle haberleşebilirsiniz. Unutmadan belirteyim, uygulamada dilediğiniz kadar farklı grup da oluşturma şansına sahipsiniz. Bu özellik, birden fazla grup ile farklı projeler üzerinde çalışanların epey işine yarayacaktır.

Slack'in aynı zamanda Mac üzerinde çalışan versiyonu da mevcut. Ayrıca Chrome üzerinde kullanabileceğiniz bir eklenti de mevcut. Bu bakımdan Slack'in kapsamlı bir entegrasyon desteğine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Uygulama fotoğraf ve ses paylaşım desteği sunmakta. Yani sadece yazı paylaşmanız beklenmiyor. Dilerseniz web sayası linkleri, fotoğraflar, videolar ve ses dosyaları da paylaşabilirsiniz. Eminim ki bu uygulama en çok profesyonel ve özel hayatında çevresindeki kişilerle daha kolay ve efektif iletişim kurmak isteyen kullanıcıların hoşuna gidecek.

Emircan Erdoğan

Slack

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Slack, Windows Phone telefonunuzda gruplar oluşturarak ücretsiz mesajlaşabileceğiniz bir uygulama.

Slack, arkadaşlarımızla, iş arkadaşlarımızla gruplar oluşturarak daha hızlı iletişim sağlayabilmemiz için hazırlanmış ücretsiz bir grup mesajlaşma uygulaması ve Windows Phone platformunda beta sürümde karşımıza çıkıyor.

Ücretsiz üyeliğimizi oluşturarak kullanabildiğimiz uygulamada birkaç dokunuşla oluşturduğumuz gruplara arkadaşlarımızı ekleyebiliyoruz. Gruba eklediğimiz kişiler doğrudan dosya, fotoğraf, video paylaşımında bulunabiliyor. Özellikle çalışma ortamında ek bir servis kullanmadan paylaşımın hızlca yapılabiliyor olması zaman kazanma açısından önemli. Ayrıca sosyal ağ uygulamalarında olduğu gibi grup üzerinden gönderilen mesajlara yanıt vermek, yeniden paylaşmak, favorilere eklemek, etiket ekleyerek dikkat çekmek mümkün.

Bireysel kullanıcılardan çok iş kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran bir uygulama olarak gözüken Slack, e-posta ve bulut depolama servislerini ortadan kaldırarak grup halinde iletişim ortamını sağlayan harika bir uygulama. Çapraz platform desteği sayesinde mobil ve masaüstünde gerçekleştirilen mesajları senkronize eden uygulamanın Windows Phone sürümü geliştirilme aşamasında olduğundan şu an için diğer platformlardan daha kullanışsız olduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zulip

    Zulip, Dropbox tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Google Talk

    GTalk hesabınızı masaüstünden kullanabilmenize olanak tanıyan bu yazılım ile Google hesabı olan arkadaşlarınızla anlık mesajlaşma olanağına sahip olacaksınız.
  • Fleep

    Fleep programı ile hem Windows hem de diğer platformlardaki arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.
  • Voxox

    Voxox programı sayesinde tüm platformlardaki dostlarınızla kolayca sohbet edebilirsiniz.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Bleep

    Bleep programını kullanarak sunucularda hiç bir iz bırakmadan şifreli bir şekilde dostlarınızla sohbet edebilirsiniz.
  • Social For Twitter

    Twitter hesaplarınızı tarayıcıya ihtiyaç duymadan masaüstünüzde tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.