Small WMA MP3 Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3,076 TOPLAM İNDİRME
2.57 MB DOSYA BOYUTU

Small WMA MP3 Converter, ses dosyalarını dönüştürerek boyutlarını küçültmenize olanak sağlayan bir ses düzenleme aracıdır.

WMA, MP3, OGG ve WAV uzantılı ses dosyaları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz Small WMA MP3 Converter ile ses dosyalarınızın boyutlarını küçültebilirsiniz.

Kullanıcı arayüzü oldukça şık ve anlaşılabilir olarak tasarlanan program, özellikle ses dönüştürme işlemlerine yeni başlayan kullanıcılar için idealdir. Toplu dosya dönüştürmenin desteklendiği program ne yazık ki sürükle bırak desteğine sahip değildir.

Dönüştürme işlemine başlamak için öncelikle program içerisinde yer alan dosya yöneticisi yardımıyla ses dosyalarını program içerisine aktarmanız gerekmektedir. Ardından dosyaların dönüştürme işlemi tamamlandıktan sonra kaydedileceği klasörü ve dönüştürüleceği formatı belirlemelisiniz. Tüm bunları yaptıktan sonra özelleştirilebilir ses ayarlarını kendinize göre yapılandırarak ses dönüştürme işlemine başlayabilirsiniz.

Sistem kaynaklarını oldukça düşük miktarlarda kullanan Small WMA MP3 Converter, dönüştürme işlemlerini sorunsuz ve oldukça hızlı bir şekilde yerine getirmektedir.

Testlerim sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadığım program, aynı zamanda dönüştürme işlemi gerçekleştirdiğiniz ses dosyalarının kalitesini de korumaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pazera WMA to MP3 Converter

    Pazera WMA to MP3 Converter ile WMA dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • Free MP3 WMA Converter

    Free MP3 WMA Converter sayesinde elinizdeki müzik ve ses dosyalarını dilediğiniz formatlara çevirmek artık çok kolay.
  • Power MP3 WMA Converter

    Power MP3 WMA Converter ile ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilir, müzik cd'lerinizi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • MP3 WMA Converter Free

    MP3 WMA Converter Free, ses dosyalarınız arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Free WMA to MP3 Converter 2

    Windows Media formatında olan .wma, .wmv, .asf formatlarını ücretsiz bir şekilde MP3 formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Audio MP3 WAV WMA OGG Converter

    MP3, WAV, WMA ve OGG formatlarındaki müziklerin formatlarını dönüştürebilmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Adensoft Audio MP3 Converter

    Adensoft Audio MP3 Converter programı ile ses formatları (WAV, MP2, MP3, WMA, OGG Vorbis, VOX, RAW, MPC, AVI, G.721, G.723, G.726 ve AIFF) arasında dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.
  • Easy Video to Audio Converter

    Easy Video to Audio Converter ile tüm video ve ses dosyalarını MP3, WAV, WMA ve OGG formatlarına dönüştürebilirsiniz.