Smart Windows App Blocker

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
478 TOPLAM İNDİRME
2.52 MB DOSYA BOYUTU

Smart Windows App Blocker, istediğiniz uygulamalara erişimi engellemenize olanak sağlayan ücretsiz bir güvenlik programıdır.

Smart Windows App Blocker, bazı uygulamalar için erişimi engellemek isteyen sistem yöneticilerinin kullanabilecekleri oldukça kullanışlı bir programdır.

Bilgisayarınızı ortak olarak kullanmak zorunda kaldığınız diğer kullanıcıların bazı programlara erişimini engellemek için Smart Windows App Blocker'ı kullanabilirsiniz. Bu sayede size ait özel program ve uygulamalara sizden başka kimse erişim sağlayamaz.

Arayüzü oldukça sade ve anlaşılır şekilde tasarlanmış olan programın kullanımı da oldukça kolaydır. Uygulamalara veya programlara erişimi engelleyebilmek için yapmanız gereken tek şey istediğiniz programları seçmek ve listeye eklemektir.

Gerekli işlemleri gerçekleştridikten sonra seçmiş olduğunuz uygulamalar ve programlar engellenecektir. Ardından engellemiş olduğunuz uygulamaların çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.

Smart Windows App Blocker ile engellemiş olduğunuz uygulamanın engelini kaldırmak için engelleme listesi üzerinden silmeniz yeterlidir.

Size ait özel program ve uygulamaların, bilgisayarınızın başına geçen herhangi biri tarafından karıştırılmasını istemiyorsanız Smart Windows App Blocker'ı kullanmanızı tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Instant YouTube Blocker

    Instant YouTube Blocker ile tek bir tıklamayla YouTube'ye erişimi engelleyebilirsiniz.
  • HT Facebook Blocker

    HT Facebook Blocker, farklı web sitelerine, tarayıcılara ve mesajlaşma uygulamalarına erişimi kısıtlayabileceğiniz güvenilir bir programdır.
  • Firewall App Blocker

    Firewall App Blocker, Windows Güvenlik Duvarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir programdır.
  • Spybot Anti-Beacon

    Spybot Anti-Beacon ile Windows 10 işletim sistemli cihazlarınızda gizliliğinizi koruma altına alabilirsiniz.
  • Free Internet Security Controller

    Windows için ücretsiz Internet Security Controller programı, sizin, ailenizin ya da çalışanlarınızın Facebook, Twitter, YouTube ve diğer web sitelerinde harcadığı zamanı kontrol etmenizi sağlar.
  • Güvenli WebFiltre Pro

    Güvenli WebFiltre Pro, internet kafeler için hazırlanmış ücretsiz bir içerik filtreleme programıdır.
  • HomeGuard

    HomeGuard, çevrimiçi ve çevrimdışı uygunsuz içeriklere karşı geliştirilen bir aile koruma ve filtreleme programıdır.
  • Keylogger

    Keylogger ile bilgisayarınızda hangi işlemler yapıldığını takip edebilirsiniz.