Smartflix

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
24,964 TOPLAM İNDİRME
43.67 MB DOSYA BOYUTU

Smartflix, Netflix'ten kısıtlamasız bir şekilde yararlanmanızı sağlayan bir yazılımdır

Smartflix eğer Netflix üzerindeki bütün dizi ve filmlere kısıtlama olmadan erişmek isterseniz yararlanabileceğiniz bir Netflix izleme programı.

Normalde sadece 1 ay ücretsiz olarak kullanabileceğiniz; fakat beta sürümü boyunca tamamen ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bu program temel olarak Netflix üzerindeki içerik limitini kaldırıyor. Netflix ülkemizde hizmete açıldı; fakat sadece belli sayıda dizi ve filme Netflix'in Türkiye versiyonunda erişilebiliyor. Smartflix bu problemi Netflix'e bir proxy sunucusu üzerinden bağlanarak ortadan kaldırıyor. Program kendi tarayıcısı üzerinden Netflix'i açtıktan sonra Netflix'teki bütün film ve dizileri oynatabiliyor.

Smartflix'ten faydalanabilmek için bir Netflix hesabına sahip olmanız gerekiyor. Yazılım Netflix hesap bilgilerini kendi sunucularına transfer etmiyor ve sadece sizin bilgisayarınızda saklıyor. Bu da programın nispeten güvenli olmasını sağlıyor. Netflix hesabınızdan çıkış yaptığınızda veya programı kaldırdığınızda Smartflix bilgisayarınızda sakladığı bilgileri de siliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı kolayca kapatabilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs bir speech to text yazılımıdır