SnapaShot Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
580 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

SnapaShot Pro çok fonksiyonlu bir ekran görüntüsü alma programıdır

SnapaShot Pro başarılı bir ekran görüntüsü alma programıdır. Program ekran görüntüsü almanın yanısıra farklı işlevleri ile de ön plana çıkmaktadır.

Bu işlevlerden en önemlisi resim düzenleme özelliğidir. SnapaShot Pro sayesinde aldığınız ekran görüntüleri üzerinde oynama yapabilirsiniz. Görüntülere oklar, çizgiler, metinler ve notlar ekleyebilir, çıktı dosyasında watermark oluşturabilirsiniz.

Diğer kullanışlı bir özellik ise resim boyutunu değiştirebilmektir. Böylece aldığınız ekran görüntülerini dilediğiniz çözünürlüğe göre düzenleyebilirsiniz. Ekran görüntüsünü farklı formatlarda kaydedebilir, kalitesini ayarlayabilir ve renklerini düzenleyebilirsiniz.

Bunların yanında ekran görüntülerini doğrudan yazıcıya göndererek çıktı almak da mümkündür.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mosaizer Pro

    Mosaizer Pro, bir mozaik resim hazırlama programı olmasının dışında, aynı zamanda yaratıcı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Pos Pro

    Photo Pos Pro sayesinde resimlerinizi kolayca yaratabilir, düzenleyebilir, zenginleştirebilir, yazdırabilir ve işleyebilirsiniz.
  • Corel Paint Shop Pro

    Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği resim düzenleme programı olan Corel Paint Shop Pro ile artık çok daha kolay ve eğlenceli şekilde resimlerinizi düzenleyebileceksiniz.
  • WaveL Pic2Pic Pro 2.7

    WaveL Pic2Pic Pro programı ile image dosyalarınıza dışarıdan yeni bir image dosyası ekleyebilir, görünüşlerini, renk ayarlarını, ışık şiddetlerini değiştirebilirsiniz.
  • Hair Pro 2010 Light

    Resimlerinize değişik saç modelleri ekleyerek kaydedebilirsiniz.
  • ScreenHunter 5 Pro

    ScreenHunter, profesyonel ve üstün özelliklere sahip bir ekran görüntüsü alma ve düzenleme programıdır.
  • Ulead SmartSaver Pro

    Smart Saver ile internet üzerinden yayınlamak istediğiniz grafiklerinizi kolay bir şekilde düzenleyebileceksiniz.
  • TwistedBrush Pro Studio

    Profesyonel ve orta düzey kullanıcılara yönelik hazırlanmış bir dijital çizim programı olan TwistedBrush Pro Studio, diğer çizim programlarına göre güçlü bir fırça motoruna sahip.