Snook!

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,188 TOPLAM İNDİRME
45.5 MB DOSYA BOYUTU

Snook! ücretsiz bir bilardo oyunudur

Snook! eğer bilardo oynamaktan hoşlanıyorsanız Windows 8 işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bilardo oyunudur.

Snook! bize klasik 8-top bilardo oynama keyfini bilgisayarlarımızda yaşama imkanı veriyor. 8-top bilardoda amacımız topları sırayla deliklere göndermek ve en son siyah topu deliğe göndererek oyunu kazanmak. Bu işi gerçekleştirebilmek için beyaz topu diğer toplara doğru ıstakamız aracılığıyla fırlatmalı ve toplara hareket kazandırarak deliklere göndermeliyiz. Her topu deliğe sokabilmek için ince hesaplar yapmalı ve doğru açıyla beyaz topu göndermeliyiz.

Snook! bize 3 boyutlu bir bakış açısı sunuyor ve oldukça gerçekçi bir bilardo oyunu deneyimi yaşatıyor. Oyunun grafikleri yüksek kaliteye sahip. Oyunda kullanılan fizik motoru da gerçekçiliği sağlamakta başarılı. Oyunda farklı zorluk seviyeleri sunulması da artı bir yön. Bu özellik sayesinde her kullanıcı kendisini sınamak için uygun zorluk seçeneğini tercih edebiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?