Snoopy's Sugar Drop Remix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Snoopy's Sugar Drop Remix, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Küçükken severek izlediğimiz çizgi filmlerden birisi olan Snoopy de bir oyun olarak mobil cihazlarımıza geldi.

Bulmaca oyunlarının sevilen kategorilerinden birisi olan üçlü eşleme tarzında geliştirilmiş olan oyun ile sevdiğiniz Snoopy karakterleriyle tanışma şansı yakalayabiliyorsunuz. Charlie Brown, Lucy, Sally, Linus hepsi sizi bu oyunda bekliyorlar.

Klasik bir şeker patlatma oyunu olan Snoopy's Sugar Drop Remix kategorisine çok fazla bir yenilik getirmese de Snoopy'nin hatrına oynanabilir gibi duruyor. Aynı zamanda canlı ve renkli grafikleri de oyunu daha eğlenceli kılmış diyebilirim.

Oyunda tamamlamanız gerken 200'den fazla level bulunuyor. Bu da uzun saatler boyunca eğlenebilmenizi garanti ediyor diyebilirim. Klasik bir eşleme oyununda olduğu gibi burada da üçten fazla benzer şekeri eşleştirip patlatmanız gerekiyor.

Tabi ki ne kadar çok zincirleme yaparsanız o kadar çok puan alıyorsunuz. Ayrıca çeşitli güçlendiriciler ve özel şekerler de takıldığınız durumlarda daha hızlı oynamanızı sağlayarak size yardımcı oluyor.

Kolay kontrolleri ile de dikkat çeken oyun klasik üçlü eşleme oyunu severlerin hoşuna gidecektir diye düşünüyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Snoopy's Sugar Drop Remix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Snoopy's Sugar Drop Remix, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca ve üçlü eşleme oyunudur. Adından da anlayacağınız üzere sevilen çocukluk kahramanı Snoopy temalı bir oyun olduğunu söylemek mümkün.

Snoopy çocukluğumuzda en sevdiğimiz çizgi film kahramanlarından bir tanesiydi. Elbette sadece Snoopy değil, onun arkadaşları  Charlie Brown, Lucy, Sally, Linus gibi karakterlerde de bu oyunda tanışma şansı yakalayacaksınız.

200'den fazla level bulunan oyun üçlü eşleme oyunu olarak kategoriye çok fazla bir farklılık getirmemiş olsa da Snoopy temalı olmasıyla zaten diğerlerinden ayrılıyor diyebilirim. Uzun saatler boyunca eğlenerek oynayabileceğiniz bir oyun olan Snoopy's Sugar Drop Remix aynı zamanda canlı ve renkli grafikleri ile de dikkat çekiyor.

Benzerlerinde olduğu gibi burada da amacınız çeşitli şekerlemelerden benzer olanlarını üçten fazla olacak şekilde bir araya getirip patlamalarını sağlamak ve puan kazanmak. Ne kadar çok zincirleme yaparsanız o kadar çok puan alıyorsunuz.

Elbette burada da takıldığınız zaman kullanabileceğiniz çeşitli güçlendiriciler ile daha fazla puan kazanmak için kullanabileceğiniz özel şekerler bulunuyor. Aynı zamanda kolay kontrollere sahip olmasıyla da oyun dikkat çekiyor.

Eğer siz de çocukluğunuzda Snoopy izleyerek eğleniyorduysanız ve üçlü eşleme oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snoopy Pop

    Snoopy Pop, çizgi film stili rengarenk görselleriyle çocukları kendisine çeken balon patlatma oyunu.
  • Shrek Sugar Fever

    Shrek Sugar Fever, şekerlerle dolu bölümler sunan Android bulmaca oyunu.
  • Snoopy : Spot the Difference

    Çizgi film tadında süper eğlenceli bir mobil oyun
  • Pokémon Café ReMix APK

    Kendi kafemizi kuracağımız Pokémon Café ReMix APK ücretsiz olarak yayınlandı.
  • Sugar Rush

    Sugar Rush, şekerlemeleri eritmeye çalıştığınız üçlü eşleştirme oyunu.
  • Scribblenauts Remix

    Metinlerle nesne yaratıp bulmacaları çözdüğünüz bir oyun olan Scribblenauts Remix, mobil cihazlara ulaşması için yıllardır beklenen bir cevher.
  • Sugar Blast!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil şeker patlatma oyunu
  • Digit Drop

    Digit Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.