Snowboard Party 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
378 TOPLAM İNDİRME
523 MB DOSYA BOYUTU

Snowboard Party 2, Ratrod Studios'un popüler snowboard kış sporları oyununun ikincisi.

Snowboard Party 2, Ratrod Studio tarafından geliştirilen ve tüm platformlarda karşımıza çıkan tek snowboard oyunu ve görsellerine, fizik motoruna, oyun modlarına baktığımızda rakibinin olmadığını görüyoruz. Başka bir deyişle mobil ve düşük donanımlı PC ve tablette oynayabileceğiniz en iyi snowboard kış sporları oyunu diyebilirim.

Serinin ikinci oyununda görseller tabii ki de geliştirilmiş ancak çok daha fazla oyun modunun bulunması daha önemli detay. Gerek tek başınıza gerekse de online olup çoklu oyuncu modunda oynayabileceğiniz yarış seçenekleriniz var. Son derece hızlı olmanızı isteyen süreye karşı, sizi yarışlara hazırlayan serbest stil, tüm hünerlerinizi sergileyip puan kazanmaya çalıştığınız oyun modu veyahut dediğim gibi dünya genelinde yarışçılarla karşılaştığınız çoklu oyuncu modu arasından seçim yapabiliyorsunuz.

Kendi tarzınıza göre kontrol seçenekleri sunan oyunda 16 snowboard yarışçısı seçebiliyorsunuz ve yarışçınızın nasıl görüneceğine kendiniz karar verebiliyor, yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Snowboard Party 2

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
569 MB DOSYA BOYUTU

Snowboard Party 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir snowboard oyunudur

Snowboard Party 2 mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en başarılı snowboard oyunları arasında yer alan bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir snowboard oyunu olan Snowboard Party 2'de gerçekçilikten ziyade çılgın ve adrenalin dolu bir oynanış oyun severlere sunulmakta. Oyunda karlı dağ yamaçlarından son sürat aşağıya doğru süzülürken snowboard tahtamızla rampalardan uçabiliyor ve havada taklalar atarak heyecanlı anlar yaşayabiliyoruz. Hareketleri birleştirdikçe oluşturacağımız kombolar sayesinde bonus puanlar elde edebilmekteyiz. Oyun bu yönüyle bize oyun konsollarımızda ve bilgisayarlarımızda oynadığımız Tony Hawk's Pro Skater oyunlarını hatırlatıyor.

Snowboard Party 2'de farklı oyun modları yer almakta. Bu oyun modlarında dilerseniz serbest bir şekilde akrobatik hareketler çalışabilir, dilerseniz zamana karşı yarışabilir, dilerseniz büyük atlayışlar yaparak ağaüıya doğru süzülürken komboları dizebilirsiniz. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi online olarak diğer oyunculara karşı yarışabilmeniz de mümkün.

Snowboard Party 2 oldukça güzel üç boyutlu grafiklere sahip. Oyun içerisinde 21 farklı yarış alanı ve yüzlerce kostüm ve ekipman seçeneği oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Snowboard Party 2

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
766 MB DOSYA BOYUTU

Snowboard Party 2, Ratrod Studios imzasını taşıyan popüler snowboard oyununun devamı.

Snowboard Party 2, iOS platformunda hem görsel açıdan hem de oynanış olarak en başarılı snowboard oyunu ve fiyatını sonuna kadar hak ediyor diyebilirim.

Hem tekil hem de çoklu oyuncu modunda farklı oyun seçenekleri sunarak benzerlerinden ayrılan üç boyutlu snowboard oyunu Snowboard Party’nin içerik ve görsel yönden güncellenmiş sürümü olarak karşımıza çıkan Snowboard Party 2 Ratrod Studio’nun imzasını taşıyor ve bence spor oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle satın almalısınız. Oyunun içeriğine geçecek olursam; Giriş ekranında birden fazla oyun moduyla karşılaşıyorsunuz. Ne kadar hızlı yarıştığınızı gösterebileceğiniz Zamana Karşı modu; yeteneklerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz, ilk defa oynuyorsanız öğrenme modu da diyebileceğim Serbest Stil mod; performansınızı arkadaşlarınızla gösterebileceğiniz Multiplayer modu ve becerilerinizi ön plana çıkaran iki mod karşınıza çıkıyor ki dilediğiniz modu oyunu zaten satın aldığınızdan açmak için uğraşmadan oynayabiliyorsunuz.

Kontrolcüyle de oynama seçeneği sunan Snowboard Party 2’de yarışlarda kazandığınız altınları yeni yarışçıların kilidini açmak ve yarışçınızı özelleştirmek, geliştirmek için kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Snowboard Party 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
519 MB DOSYA BOYUTU

Snowboard Party 2, tek kişi ve çok oyunculu modda seçenekler sunan kaliteli snowboard oyunu.

Snowboard Party 2, Windows Phone platformunda görsellik ve oynanış olarak açık ara en iyi snowboard oyunu diyebilirim. Gerek tek başımıza gerekse de online platformda yarıştığımız çok sayıda eğlenceli modun bulunması da oyunun ilgi çeken yönleri arasında.

İlgi çeken kış sporu oyunları arasında olan snowboard’u mobile taşıyan en başarılı yapım diyebileceğim Snowboard Party 2, Ratrod Studio imzasını taşıyor. Tek kişilik modda oynamayı seçtiğimizde süreye karşı performans sergilememizi sağlayan Time-Attack, serbest stil, hiçbir kurala bağlı kalmadan yeteneklerimizi gösterebildiğimiz Freestyle, dünya genelinde yarışçılarla karşılaştığımız Multiplayer ve neler yapabildiğimizi gösterebildiğimiz oyun modları sunuyor.

Yarış esnasında gösterdiğimiz performansa bağlı kazandığımız parayı yarışçımızın yeteneklerini geliştirmek ve özelleştirmek için kullanabildiğimiz gibi yeni yarışçıları açmak için kullanabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snowboard Party

    Snowboard Party, Ratrod Studio tarafından geliştirilmiş oldukça kaliteli bir kar sörfü oyunu.
  • iStunt 2

    iStunt 2, 2 boyutlu grafiklere sahip eğlenceli ve bağımlılık yapan bir snowboard oyunu.
  • Skateboard Party 2

    Skateboard Party 2, ister tek başınıza isterseniz de çevrimiçi oynayabileceğiniz 3 boyutlu kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 2 Lite

    Skateboard Party 2 Lite, Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur.
  • Boarder Zone 1.0

    Snowboard oyunu.
  • Alto's Adventure

    Alto's Adventure, dinamik aydınlatma ve hava efektleriyle dikkat çeken minimal görsellere sahip snowboard oyunu.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Shuffle Party

    Shuffle Party, diskle oynanan farklı bir bowling oyunu ve Xbox Live desteğiyle geliyor.