Soccer Manager 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7,635 TOPLAM İNDİRME

Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir manejerlik oyunu

Soccer Manager 2016 oyunculara seçecekleri takımın yönetimini devralma ve her yönüyle takımlarını başarıya ulaştırmak için mücadele etme imkanı tanıyan bir menajerlik oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunu olan Soccer Manager 2016'da herşeye sıfırdan başlayan bir futbol takımı menajerinin yerine geçiyoruz. Kariyer basamaklarımızda yükselmek için takımımızı formda tutmamız, maçları kazanarak başta küçük başarılarla, sonrasında büyük galibiyetler ve kupalarla adımızı duyurmanız gerekiyor. Bu işi gerçekleştirebilmek için ise sadece oyun taktikleriyle ilgilenmemiz yetmiyor.

Soccer Manager 2016'da kulübünüzün transferlerini gerçekleştirerek yıldız oyuncuları takımınıza kazandırmanız gerekiyor. Ayrıca maçlara çıkacak ilk 11'i ve maçlarda uygulanacak taktikleri siz belirliyorsunuz. Maçları kazanabilmeniz için takımınızdaki oyuncuların formda olması gerekiyor; bunun için ise düzenli bir şekilde antrenman yapmalarını sağlıyoruz.

Soccer Manager 2016'da maçları 2 boyutlu bir şekilde canlı olarak takip edebiliyoruz. Bu sayede takımımızın performansını gerçek zamanlı olarak takip edebiliyor, gerektiğinde duruma müdahale ederek taktik değiştirebiliyor ve gerekli stratejileri uygulayabiliyoruz.

Türkçe desteğiyle gelen Soccer Manager 2016 içerisinde Türk takımlarına da yer verilmekte. Oyununun mimnimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 1 GHZ işlemci
  • 1 GB RAM

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Soccer Manager 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
850 TOPLAM İNDİRME

Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Soccer Manager 2016 oyunculara gerçekçi bir takım yönetim tecrübesi sunmak üzere tasarlanmış bir mobil menajerlik oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2016'da dünya çapındaki farklı liglerden bir takım seçiyoruz ve kendi menajerlik kariyerimize başlıyoruz. Kariyer basamaklarını tırmanmak için maçları kazanıyoruz ve büyük kupalara oynuyoruz. Başarımızı devam ettirdiğimiz sürece takımımızı yeni yıldız oyuncular transfer ederek genişletiyor ve güçlendiriyoruz.

Soccer Manager 2016'da takımımızın maçlarda hangi taktiklerini kullanacağını, ilk 11'de hangi oyuncuların yer alacağını ve transferleri biz belirliyoruz. Ayrıca maçları canlı olarak izleyebiliyor ve duruma göre gerekli taktiksel değişiklikleri yapabiliyoruz. Türkçe desteğine sahip olan oyunda Türk takımlarına da yer veriliyor.

Can Erdil Şentürk

Soccer Manager 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Soccer Manager 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Soccer Manager 2016 eğer futbolu her yönüyle seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil menajerlik oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2016'da kendimize dünya çapındaki liglerden bir takım seçerek menajerlik maceramıza başlıyoruz. Herşeye sıfırdan başladığımız oyunda kariyer basamaklarında yukarıya çıkmak için sağlam bir kadro kurmamız ve maçları kazanarak büyük kupalara oynamamız gerekiyor. Bu iş için takımımızın her detayıyla ilgileniyoruz.

Soccer Manager 2016'da kadromuza yıldız oyuncular kazandırmaya çalışırken mevcut kadromuzu da formda tutmaya çalışıyoruz. Maçlardan önce ilk 11'i ve maç stratejisini belirliyoruz. Maçları gerçek zamanlı olarak takip ederek değişen şartlara karşı oyun taktiklerimizde anında değişiklikler yapabiliyoruz. Soccer Manager 2016 genel olarak tatmin edici bir içerik sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Manager

    Soccer Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 detaylı bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2017

    Soccer Manager 2017 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager Arena

    Soccer Manager Arena farklı oyun türlerini birleştiren bir futbol oyunudur
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021, PC ve mobilde popüler futbol menajerlik oyunları arasında. Üstelik oynaması ücretsiz ve Türkçe!
  • Pro Evolution Soccer 2016 myClub

    Pro Evolution Soccer 2016 myClub ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Pro Basketball Manager 2016

    Pro Basketball Manager 2016 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol menajerliği oyunudur
  • Football Manager 2016

    Football Manager 2016 kaliteli bir menajerlik oyunudur