Social Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,752 TOPLAM İNDİRME
2.99 MB DOSYA BOYUTU

Social Downloader ile sosyal medya hesaplarınızdaki fotoğrafları, arkadaş listelerini ve yorumları yedekleyebilirsiniz

Social Downloader sosyal medya hesaplarınızda yer alan çoğu öğeyi yedeklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir indirme yöneticisidir.

Program Twitter, Facebook ve Instagram için yedekleme seçenekleri sunan 3 farklı aracı birleştirmektedir.

Facebook Downloader aracı Facebook zaman tünelinizdeki ve albümlerinizdeki fotoğrafları bilgisayarınıza kaydetmenin yanında etiketlenmiş olduğunuz fotoğrafları da yedeklemektedir. Ayrıca fotoğraflarınıza yapılan yorumlar ve gelen beğeniler de kaydedilmektedir. 

Twitter Downloader aracı kendi iletilerinizi, favori iletilerinizi ve Twitter arkadaş listenizi yedeklemenize imkan tanır. Böylece kaybolmasını istemediğiniz mesajları ve arkadaşlarınızı bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.

Instagram Downloader aracı kapsamlı bir Instagram yedekleme aracıdır. Fotoğrafları ve yorumları yedeklemenin yanında beğenileri, etiketleri, arkadaşlarınızı ve takipçilerinizi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Social Downloader genel olarak bakıldığında fotoğraf indirme işleminden çok daha fazlasını sunan, sosyal medya hesaplarınız çalındığında verilerinizin kaybolmasını önleyecek başarılı bir sosyal medya yedekleme yazılımıdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir
  • Star Downloader Pro

    Star Downloader Pro indirme yöneticisiyle indirme işlemleri daha düzenli ve hızlı olacak.
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Free Vimeo Downloader

    Free Vimeo Downloader, Vimeo üzerinde izlediğiniz çevrimiçi videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.