Soft Cleaner

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
503 TOPLAM İNDİRME
1.04 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki gizliliğinizi korumak ve sisteminizin daha hızlı çalışmasını sağlamak için bu ücretsiz optimizasyon programını kullanabilirsiniz.

Soft Cleaner hem ücretsiz bir program hem de bilgisayarınızdaki gizliliğinizi korumak ve sisteminizi optimize etmek için faydalı araçlara sahip. İnternet tarihçenizi ve cookielerinizi hızlı bir şekilde temizlemenin yolunu sunan program aynı zamanda daha yüksek performans elde etmek için de işlemler gerçekleştirebiliyor.

Böylece PC'nizde bulunan diğer programların da daha iyi çalışmasına imkan tanıyan Soft Cleaner hafıza temizlemesi, fazlalık olan geçici dosyaların silinmesi ve sistemin gereksiz yüklerden kurtulabilmesi için kullanabileceğiniz bu programı özellikle zaman içerisinde giderek yavaşlayan ve ağırlaşan bir bilgisayara sahipseniz denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Tray Cleaner

    Tray Cleaner ile sistem tepsisinde çalışan uygulamalarla ilgili geçmişi ücretsiz şekilde temizleyebilirsiniz.
  • CleanMyPC Registry Cleaner

    CleanMyPC Registry Cleaner, işletim sistemindeki kayıt defterini düzenleyip gereksiz girdileri silen bir sistem aracıdır.
  • Anvide Disk Cleaner

    Anvide Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerindeki bölümleri hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz sistem aracıdır.
  • System Tray Cleaner

    System Tray Cleaner, sistem tepsisinde bulunan öğeleri yönetmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Ainvo Memory Cleaner

    Ainvo Memory Cleaner ile belleğinizi temizleyerek bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.
  • PC Smart Cleaner

    PC Smart Cleaner ile bilgisyarınızı yavaşlatan hataları giderebilirsiniz
  • Free System Traces Cleaner

    Free System Traces Cleaner, bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.