Soft4Boost Video Capture

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,468 TOPLAM İNDİRME
31.89 MB DOSYA BOYUTU

Soft4Boost Video Capture ile kameralarınızdan kayıt yapabilirsiniz

Soft4Boost Video Capture kullanıcılara webcam görüntü kaydetme ve VHS dönüştürme gibi farklı konularda yardımcı olan bir video kayıt programıdır.

Soft4Boost Video Capture sayesinde webcamimiz aracılığıyla yakaladığımız görüntüleri video dosyaları olarak bilgisayarımıza kaydedebiliyoruz. Programın bu kullanışlı özelliği bize web kameramızı bir video kaydetme aracı olarak kullanma imkanı veriyor. MPEG-2 ve MJPEG formatlarını destekleyen program dosya boyutu konusunda yaşanan problemleri de çözüyor. 

Eğer eski VHS kasetlerinizi dijital formatlara çevirmekte güçlük yaşıyorsanız Soft4Boost Video Capture size gerekli çözümü sunacaktır. Soft4Boost Video Capture kullanarak VHS kaset kaydı yapan VHS kameranızı veya VCR cihazınızı bilgisayarınıza bağlayarak bu kasetlerin içeresinde yer alan anolog formattaki görüntüleri dijital video dosyaları şeklinde bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Bu sayede anılarınızı ölümsüzleştirebilir, VHS kasetlerinizin tarihte kaybolmasını engelleyebilirsiniz.

Soft4Boost Video Capture VHS kameraların yanında günümüz teknolojisini kullanan DV ve HD kameralardan da görüntü kaydı yapabiliyor. Programın güzel yönü kaydedilen dosyaları otomatik olarak süre veya dosya boyutu tabanlı olarak parçalara ayırabilmesi.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soft4Boost Any Audio Record

    Soft4Boost Any Audio Record, bilgisayarınız üzerinde herhangi bir kaynaktan ses kaydı alabileceğiniz ücretsiz bir ses kayıt programıdır.
  • Soft4Boost TV Recorder

    Soft4Boost TV Recorder ile favori televizyon yayınlarınızı kaydedebilirsiniz
  • Video Capture to MP4

    Video Capture to MP4 programı ile web kameranızdaki videoları kolayca bilgisayarınıza MP4 formatında kaydedebilirsiniz.
  • Soft4Boost Ringtone Creator

    Telefonunuz için zil sesleri ve tonları hazırlamak istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı kullanarak pek çok efekte ulaşabilirsiniz.
  • Soft4boost Screen Recorder

    Soft4boost Screen Recorder ile ekran aktivitelerinizi video olarak kaydedebilirsiniz.
  • Replay Video Capture

    Windows için Replay Video Capture programı çok sayıda kaynaktan kaliteli video kayıtları yapabileceğiniz bir video kayıt programıdır.
  • Debut Video Capture Software

    Debut Video Capture web kamerası veya bir ağ kamerasından video kaydetmenizi sağlayan ve ekran görüntüsü kaydetmek için de kullanabileceğiz video kayıt programıdır.
  • Replay Capture Suite

    Replay Capture Suite ile video ve ses kaydedebilir ve düzenleyebilirsiniz