SoftEther VPN + VPN Gate Client

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
121,701 TOPLAM İNDİRME
61.9 MB DOSYA BOYUTU

SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz

SoftEther VPN + VPN Gate Client kullanıcılara internet üzerinde anonim gezinti yapma imkanı tanıyan ve engelli sitelere giriş imkanı veren ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir VPN hizmetidir.

Asıl olarak Japonya'daki Tsukaba Üniversitesi tarafından yürütülen bir akedemik proje olarak ortaya çıkan bu VPN hizmeti SoftEther VPN programını ve VPN Gate eklentisini bir araya getiriyor. SofthEther VPN bize VPN sunucularına bağlanma konusunda aracılık yapan bir arayüz görevi yapıyor ve VPN Gate eklentisi bize güncel halka açık VPN sunucularının listesini sağlıyor.

SoftEther VPN + VPN Gate Client projesinin temel amacı dünya üzerindeki bütün kullanıcılara özgürce ve anonim şekilde internete girme ve yasaklı sitelere giriş imkanı tanıma. Proje adeta P2P ağına benzer bir mantıkla çalışıyor; sistem kullanıcıların paylaşımı aracılığıyla işlemekte. Kullanıcılar kendi VPN sunucularını diğer kullanıcılarla paylaşarak kullanıcıların internet üzerindeki sınırlamaları aşmasını sağlıyor.

SoftEther VPN + VPN Gate Client yazılımları size çok sayıda farklı VPN sunucusu sunmakta. Özellikle internet yasaklarının sık yaşandığı ülkemizde bu proje bize ilaç gibi bir çözüm sunuyor.

Programı kullanarak VPN sunucularına nasıl bağlanacağınızı bu yazımızda anlattık.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hideman VPN

    Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.
  • Betternet

    Betternet VPN: Windows bilgisayarlar için ücretsiz, hızlı, güvenilir ve sınırsız VPN programı
  • ProtonVPN

    ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı
  • ZenMate

    ZenMate ile VPN ve proxyler üzerinden internete kolaylıkla giriş yapabilir ve kişisel gizliliğinizi muhafaza edebilirsiniz.
  • VPN Unlimited

    VPN Unlimited İndir: Keepsolid VPN Unlimited programı ile kişisel bilgi güvenliğinizi sağlayabilir ve yasaklı sitelere erişebilirsiniz.
  • VPN Proxy Master

    VPN Proxy Master İndir: Windows PC kullanıcıları için ultra hızlı VPN programı. VPN Proxy Master indirin, internette özgürce gezinin!
  • CyberGhost VPN

    CyberGhost VPN, internet üzerinde anonim olarak gezebilmeniz ve engelli sitelere giriş yapabilmeniz için gerliştirilen güçlü bir VPN programıdır.
  • UFO VPN

    UFO VPN İndir PC: Windows için en iyi ücretsiz VPN programları arasında yer alıyor.