Son of Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Son of Light, shoot em up türünde kuşbakışı oynanan bir uçak savaşı oyunudur

Son of Light eğer retro tarzda arcade uçak oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil uçak savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu shoot em up oyununda dünyayı kurtarmak için mücadele eden ve son teknoloji bir savaş uçağını kontrol eden bir kahramanı yönetiyoruz. Evreni kurtarmak için çıktığımız mücadelede sayısız düşmanlarla karşılaşıyoruz ve uzaya çıkarak düşmanlarımızın kaynağını bulmaya çalışıyoruz. 10 bölüm boyunca yüzlerce düşmanla karşılaşırken bizi bölüm sonlarında dev savaş gemileri gibi bölüm sonu canavarları bekliyor. Bu savaşlarda özel taktikler uygulamamız gerekiyor ve düşman ateşinden kaçmak için hızlı karar almamız gerekiyor.

Son of Light oynanış olarak bu türdeki klasik oyunlara sadık kalan bir yapıya sahip. Kuşbakışı kamera açısıyla oynanan oyunda uçağımızı yukarıdan kontrol ediyoruz ve ekranda dikey olarak ilerliyoruz. Ekranın üst bölümünden ise düşmanlar geliyor. Bir yandan düşmanların ateşinden kaçıyoruz, diğer yandan düşen bonusları ve parçaları topluyoruz. DÜşen parçalar silahlarımızı ve ateş gücümüzü geliştirmemize yardımcı oluyor.

Son of Light, shoot em up türünün güzel bir örneği olarak nitelendirilebilir. Oyunun ses efektleri ve grafikleri retro tarzı tam anlamıyla yaşatmakta.

Can Erdil Şentürk

Son of Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Son of Light klasik tarzı iyi bir şekilde koruyan bir mobil uçak savaşı oyunudur

Son of Light televizyonlarımıza bağladığımız atarilerde oynadığımız retro tarzdaki shoot em up oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir arcade oyun olan Son of Light'ta evreni kurtarmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz ve son teknolojiyle donatılmış savaş uçağımızın pilot koltuğuna atlayarak gökyüzüne açılıyoruz. Tanımlanamayan düşmanlar tarafından saldırıya uğrayan galaksiyi kurtarmak için sayısız düşmanla karşılaşmamız ve uzayın derinliklerine yol almamız gerekiyor.

Son of Light'ta 10 bölüm boyunca düşmanlarımızla savaşırken her bölüm sonunda devasa bölüm sonu canavarları bizi bekliyor. Bu savaşlarda normale göre daha dikkatli olmamız gerekiyor; çünkü bölüm sonu canavarları artırılmış ateş gücüne ve farklı saldırı şekillerine sahipler. Düşmanlarımızdan düşen bonusları ve parçaları topladıkça savaş uçağımızın ateş gücünü geliştirebiliyoruz ve avantaj kazanabiliyoruz.

Son of Light'ın grafikleri ve ses efetkleri oyunun retro havasını tamamlıyor. Tek parmağınızla kolayca oynayabileceğiniz Son of Light boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmeniz için ideal bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lara Croft: Guardian Of Light

    Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Crusaders of Light

    Crusaders of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Path of Light

    Path of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Pursuit of Light 2

    Pursuit of Light 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • God of Light

    God of Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yenilikçi ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • League of Light

    League of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Imprisoned Light

    Imprisoned Light, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür aksiyon oyunudur.