SongArc

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
480 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

SongArc, Windows Phone'un beğenilen oyunları arasında ve müzik türünü sevenler için eşsiz bir yapım.

SongArc, Windows tabanlı tablet ve bilgisayarımda oynadığım en eğlenceli oyunlar arasında. Her an her yerde müzik dinlemeyi seven biri olarak oyunu oldukça beğendim. Oynanış olarak Guitar Hero oyununa oldukça benzense de kesinlikle sıradan bir oyun olmamış ve oynarken büyük keyif veriyor.

Boş zamanınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz oyunlar arasına atmanızı önerdiğim bir yapım olan SongArc, ilk olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıktı ve kısa zamanda milyonlara ulaşmayı başardı. Hal böyle olunca şirket oyununu diğer platformlara taşıma kararı aldı ve şu anda tüm platformlarda indirilebilir durumda. Ücretsiz olması ve rahatsız edici reklamlar içermemesi de sevindirici.

Popüler müzik oyunlarından biri olan SongArc’ın beğendiğim diğer bir yanı da mobil ile aynı arayüze ve oynanışa sahip olması oldu. İlk olarak Android cihazımda denediğim oyunu Windows cihazımda da rahatlıkla oynayabildim. Tabii ki Windows tablet veya dokunmatik ekranlı Windows cihazda oynamanın çok daha rahat olduğunu söylemem gerek. Fazla uzatmadan oynanışa ve oyundaki amaca geçmek istiyorum. Müzik seçiminizi yaptıktan sonra oyun başlıyor ve arka planda çalmaya devam ederken karşınıza ekranın farklı noktalarından fırlayan renkli ve farklı şekillerde notalar geliyor. Notalar müziğin ritmine göre değişiklik gösteriyor ve notalara dokunarak çalan şarkıya ayak uydurmaya çalışıyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere seçtiğiniz müziği göre oyunun zorluğu değişiyor. Çok hareketli bir müzik seçer ve oyuna başlamadan zorluk seviyesini kahramana getirirseniz son derece zorlayıcı bir oyun ile karşı karşıya kalıyorsunuz ve refleksleriniz daha çok ön plana çıkıyor.

SongArc’ın Windows 8 sürümü hem tablet hem de klasik masaüstü bilgisayar üzerinden oynanabiliyor. Ancak fare ile oynamanın ekrana dokunarak oynamaktan çok daha zor ve keyifsiz olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum. Bunun dışında oyun gerçekten eğlenceli ve boş zamanlar için ideal.

Erkan Calp

SongArc

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME

SongArc, Windows Phone platformunda 1 milyondan fazla indirmeye ulaşan popüler müzik oyunu.

SongArc, ilk olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkan ve oldukça popüler bir müzik oyunu. Guitar Hero oyununa benzerliği ile dikkat çeken yapımda ekrana farklı noktalardan dokunarak müziğin ritmine yakalamaya çalışıyorsunuz. Siz de benim gibi müzik dinlemeyi fazlasıyla seven biriyseniz kesinlikle atlamayın ve Android cihazınıza indirip oynamaya başlayın.

Windows Phone Mağazası’nda 1 milyondan fazla indirmeye ulaşan nadir oyunlar arasında yer alan SongArc, müzik tutkunları için özel hazırlanmış enfes bir mobil oyun. İster uygulamanın sunduğu öneriler arasından seçebileceğiniz (Şarkıların bazıları ücretsiz, bazıları ücretli) gibi kendi cihazınızda tuttuğunuz müzikleri de aktarabileceğiniz oyun oynanış açısından Guitar Hero oyununa fazlasıyla benziyor. Yine seçtiğiniz müziğin ritmini tuşlara dokunarak yakalamaya çalışıyorsunuz.

İlk açılışta uzun ve sıkıcı bir indirme işleminin ardından rengarenk bir arayüz ile bizleri karşılayan müzik oyunun zorluk seviyesi ise seçtiğiniz müziğe göre farklılık gösteriyor. Örneğin; Slow bir müzik seçtiğinizde farklı noktalardan çıkan notalar daha yavaş aktığından notalara dokunmanız daha basit olurken, Rock müzikte notalar daha hızlı çıkmaya başlıyor; dolayısıyla ritmi yakalamak için daha hızlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rock, pop, electro, hip-hop, jazz, klasik aklınıza gelebilecek tüm müzik türlerini çalabilen oyunda puanınızı sosyal ağlarda paylaşarak dünya genelinde oyunculara müziğin ritmini ne kadar iyi yakaladığınızı gösterebiliyorsunuz.

SongArc, Android tabanlı tüm telefon ve tabletlerde oynanabiliyor. Kısa bir süre önce beta aşamasından çıkan oyun son güncellemelerle kusursuz diyebilirim. Müzik dinlemek kadar müzik oyunları da ilginizi çekiyorsa bu oyunu kesinlikle es geçmeyin.

Erkan Calp

SongArc

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

SongArc, iPhone ve iPad'inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz müzik oyunları arasında.

SongArc, müzik oyunları arasında oldukça popüler ve hem iPhone hem de iPad üzerinde oynanabiliyor. Guitar Hero oyununu daha önce oynadıysanız ve sevdiyseniz bu oyuna bayılacağınızın garantisini verebilirim. Hangi türde müzik dinlerseniz dinleyin dilediğiniz müziği SongArc’a aktarabilir ve müziğin ritmini yakalamaya başlayabilirsiniz.

İlk olarak Windows Phone Mağazası’nda görünen ve 1.5 milyon indirme ile en çok indirilen müzik oyunları arasına girmeyi başaran SongArc bir süredir iOS platformunda beta aşamasındaydı. Geliştirilme aşamasında olduğundan herkese açık değildi ancak bizleri fazla bekletmedi ve iPhone iPad için ücretsiz yayınlandı. Oynanış yönünden Guitar Hero’ya oldukça benziyor ve oynarken kesinlikle keyif veriyor.

İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunun oynanışı ise oldukça basit. Tek yapmanız gereken müziği seçmek ve ritme göre hareket eden notalara sırayla dokunmak. Her nota farklı bir şekil ve renkte olduğundan şaşırmanız mümkün değil. Ancak slow bir müzik yerine bangır bangır bir müzik seçtiyseniz kafanızın karışacağını, parmaklarınızın dolanacağını netlikle söyleyebilirim.

Kendi müzik çalışmalarınızı diğer müzik severlerle paylaşmanıza da izin veren SongArc, ücretsiz gibi görünen ancak satın alımlar içeren oyunlar arasında. Satın alımlar ise tahmin edeceğiniz üzere şarkılardan oluşuyor. Sadece SongArc’ın önerdiği şarkıların ücretli olması, kendi müzik arşivimizi aktarmamıza izin vermesi bu eksikliği kapatıyor ve sorun olmaktan çıkarıyor.

Erkan Calp

SongArc

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

SongArc, Windows Phone platformunda 1,5 milyon indirme ile oldukça popüler bir müzik oyunu.

SongArc, Windows Phone platformunda oldukça popüler bir müzik oyunu. Guitar Hero’ya oldukça benzeyen ve 1,5 milyon indirmeye ulaşmış bir oyun olan SongArc ile müziğin ritmini parmaklarınızla farklı noktalara dokunarak yakalıyorsunuz.

Oynaması son derece zevkli olan ve kısa sürede bağımlısı olacağınızı düşündüğüm SongArc, şu an için sadece Windows Phone platformunda bulunuyor ve tamamen ücretsiz olarak geliyor. Müzik severler için özel olarak tasarlanmış renkli arayüzü ile sizi kısa içerisine çeken oyunun oynanışı da çok basit. Müzik çalmaya başladığınız vakit önünüze çıkan şekiller notaları temsil ediyor. Ekranın farklı noktalarına düşen notalara basılı tutarak arka planda oynayan müziği yakalamaya çalışıyorsunuz. Bas ve davul efektleri için cihazınızı hızlıca sallayarak yapıyorsunuz.

Müziğin ritmini ne kadar iyi yakalarsanız o kadar fazla puan kazanacağınız oyunda müzikle senkronize ilerleyen notaları kendiniz de yazayabiliyorsunuz. Kendi müziğinizi kaydedip dilediğiniz şekilde düzenleyebiliyor, çalışmanızı diğer müzik severlerle paylaşabiliyorsunuz. Paylaşım demişken oyunda elde ettiğiniz skoru da sosyal ağ hesaplarınızda paylaşmanız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Audio CD Burner

    Ücretsiz müzik dosyalarınızı hızlı bir şekilde cdye akatarmanızı sağlayan müzik cdsi oluşturma programıdır.
  • Wiagra Video Joiner

    Video,resim,müzik dosyalarını birleştirebilen bir program
  • WinGrooves

    GrooveShark müzik servisini masaüstünden yönetmek için hazırlanan basit bir uygulama.
  • Anti-Ban

    Yasaklı olan müzik sitelerine ve daha birçok yasaklı siteye üstelik eskisinden daha da hızlı bir şekilde girebileceksiniz.
  • Teen Spirit v0.92f

    Teen Spirit ile yeni müzik listeleri oluşturabilir,müziklere etiketler atayabilir,yeni bilgiler girebilirsiniz.
  • WinX MediaTrans

    WinX MediaTrans, iTunes olmadan iPhone'dan PC'ye fotoğraf, video, müzik atma imkanı veren dosya yöneticisi programı.
  • ZilSet

    Haftanın her günü için periyodik olarak çalmak üzere ayarladığınız zil saatlerinde, belirlediğiniz ses-müzik-film gibi ortam dosyalarını çalan
  • OmmWriter Dana

    Yazı yazarken rahatlatıcı bir müzik ve arkaplan resmiyle daha verimli olmanızı sağlayan OmmWriter, yazmayı sevenlerin denemesi gereken bir yazılım.