SongPop 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

SongPop 2, dinlediğiniz şarkıları tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android müzik oyunu.

SongPop 2, müzik severler tarafın sevilen popüler bir şarkı tahmin etme oyunu. Şarkı tahmin etmekle birlikte şarkıları söyleyen sanatçıları da tahmin etmeniz gerekebilen oyunda başarılı olmak istiyorsanız çok fazla müzik bilgisine sahip olmanız gerekiyor.

Sade ve modern bir arayüze sahip olan oyunda 100.000'den fazla şarkı içerisinden şarkılar dinliyor ve sonrasında duyduğunuz şarkının adını ya da hangi sanatçı tarafından söylendiğini tahmin ediyorsunuz.

Oyundaki amacınız en yüksek puana ulaşmak. Bunu sağlamak için şarkıları duyduğunuz anda olabildiğince hızlı yanıtlamanız gerekiyor. Ne kadar hızlı yanıtlarsanız o kadar çok puan kazanabiliyorsunuz.

Oyunda yer alan Melody isimli maskot ile birlikte pratik yaparak kendinizi geliştirebilir ve daha sonra arkadaşlarıızla birlikte yarışabilirsiniz. Hem eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan hem de şarkıları daha iyi tanımıza neden olan bu oyunu oynamak için Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

SongPop 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
65.2 MB DOSYA BOYUTU

SongPop 2'de çalınan parçaları doğru bir şekilde tahmin etmeye çabalıyoruz.

SongPop 2, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız dinlediğimiz şarkıların isimlerini doğru bir şekilde tahmin etmek.

Oyunda tam tamına 100.000'den fazla şarkı yer alıyor ve bu şarkıların her biri farklı kategorilerden özenle derlenmiş. Müziğe merakınız varsa SongPop 2'yi uzun süre elinizden düşüremeyeceksiniz. Hatta arkadaş ve aile ortamınızda dahi oynayabileceğiniz bir oyun olduğu için keyif katsayınız epey yükselecektir.

Rock, pop, jazz, latin, klasik ve rap gibi kategorilerden derlenen müziklerin her birinin kliplerine de oyun üzerindne erişim sağlayabiliyoruz. Parçaların her birinin videosu YouTube üzerindne izlenebiliyor.

Binlerce oyuncu tarafından oynanan SongPop 2'de müziği dinlediğimiz anda cevabı bulmamız gerekiyor. Aksi halde karşı taraf hızlı davranıp puanları toplayabilir. Müzik arkaplanınıza güveniyorsanız SongPop 2'yi denemenizi öneriyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hadise - Şarkıları Bulmaca

    Hadise - Şarkıları Bulmaca, adından da anlayacağınız üzere Hadise şarkılarından oluşan bir Android müzik oyunu.
  • Mustafa Ceceli-Şarkı Bulmaca

    Mustafa Ceceli-Şarkı Bulmaca, tüm mustafa Ceceli şarkılarını ezbere biliyorum diyorsanız denemeniz gereken bir Android müzik oyunu.
  • Ebru Gündeş -Şarkıları Bulmaca

    Ebru Gündeş -Şarkıları Bulmaca, Ebru Gündeş'in en popüler şarkılarının sözlerindeki eksik kelimeleri tamamlamaya çalışacağını eğlenceli ve ücretli bir Android müzik oyunu.
  • Demet Akalın-Şarkıları Bulmaca

    Demet Akalın-Şarkıları Bulmaca, Demet Akalın şarkılarının sözlerindeki eksik kelimeleri bulmanız gereken ücretsiz bir Android müzik oyunu.
  • Mr.Catt

    Mr.Catt, minimalist görsellerinin yanı sıra müzik ve ses efektleriyle etkileyici bulmaca oyunu.
  • Song Pop Free

    Müzik bilginize güveniyorsanız ve eğlenmek istiyorsanız bu oyun tam sizlere göre. Müzik bilginizi konuşturabileceğiniz bu oyunda dinlediğiniz şarkıları tahmin edip arkadaşlarınızın önüne geçin.
  • Murat Boz - Şarkıları Bulmaca

    Murat Boz - Şarkıları Bulmaca, Murat Boz'un şarkı sözlerindeki eksik kelimeleri doğru tahmin edip puanları kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun.
  • Gülşen - Şarkıları Bulmaca

    Gülşen - Şarkıları Bulmaca, son şarkısı Dan Dan'la yaza damga vuran Gülşen'in şarkı sözleri ile oynayacağınız bir Android şarkı sözü oyunu.