Sonique

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16,646 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

MP3 dinlemek için hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Windows Media Player ya da Winamp mı? Peki farklı bir şeyler denemeye ne dersiniz?

Birçok kullanıcı tarafından Winamp MP3 oynatıcıların arasında bir numara olarak gösterilir. Bu uygulama ilk çıktığı zaman bazı kullanıcılar tarafından Winamp'ın sonu olarak nitelendirilmişti. Fakat çıkış dönemlerindeki yerinde olmasada Sonique, bugün de ortaya koyduğu özellikler ve görsel açıdan sunmuş olduğu özellikleriyle oldukça güçlü bir müzik çalar alternatifi. Bir çok eklentiye ve skin'esahip olan bu uygulamaweb kütüphanesi ile hem kulağınıza hemde gözünüze her açıdan hitap ediyor.

Lycos tarafından satın alındıktan sonra daha da gelişerek XM, S3M, IT, MOD, WAV, MP3, MP2, MP1, M2A, MPA, LPS, PL ve M3U formatlarını destekleyen Sonique ile aynı zamanda ses CD'lerinizde yürütebilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Creative WaveStudio

    Creative WaveStudio, aklınıza gelebilecek her tür ses düzenleme işlemini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Deckadance

    Deckadance, DJ'ler için hazırlanmış bağımsız olarak çalışan veya başka programların içinde VSTi olarak çalışabilen miks programıdır
  • DJ Mixer Express

    DJ Mixer Express programını kullanarak kolayca şarkı mikslerinizi yapabilir ve DJ'lik deneyimi elde edebilirsiniz.