SoulCraft 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
938 TOPLAM İNDİRME
78.5 MB DOSYA BOYUTU

SoulCraft 2 hem içerik hem de oynanış olarak zengin bir rol yapma oyunudur

SoulCraft 2 oyunculara kaliteli bir içerik sunan başarılı bir aksiyon RPG oyunudur.

Windows 8 işletim sistemini kullanan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan SoulCraft 2'de maceraya ilk oyunda kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda insanlar ölümsüzlüğün ve sonsuz yaşam döngüsünün sırrını çözmüştü ve evrendeki bütün dengeleri değiştirmeye çalışmıştı. Bu durum karşısında melekler ve şeytanlar kıyameti getirerek evreni kurtarmaya çalışmıştı. 2. oyunda ise bu durum değişiyor ve cehennemin hizmetkarları meleklere karşı savaşmaya başlıyor. Biz de 7 farklı melekten birini seçerek yeni bir maceraya atılıyoruz.

SoulCraft 2'de seçebileceğimiz kahramanlar fakrlı savaş stillerinde ustalaşıyor. Kimikılıç ve balta gibi yakın mesafede etkili silahları etkin bir şekilde kullanabilirken kimi büyü gücünden faydalanarak mesafeli savaşta etkili oluyor. 

SoulCraft 2'i tek kişilik oyun modundaki derin senaryoyu takip ederek oynayabileceğiniz gibi çok oyunculu oyun modunda da oynayabilir, diğer oyunculara karşı savaşabilirsiniz. Kaliteli grafikler, ses efektleri ve müzikler SoulCraft 2'de bizleri bekliyor.

Can Erdil Şentürk

SoulCraft 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,076 TOPLAM İNDİRME
189 MB DOSYA BOYUTU

SoulCraft 2 yüksek kalite sunan bir aksiyon-rol yapma oyunudur

SoulCraft 2 ilk oyunu ile büyük başarı kazanan SoulCraft serisinin yeni oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz SoulCraft 2'de hikaye ilk oyunun kaldığı yerden devam ediyor. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda insanlar ölümsüzlüğü keşfetmenin sınırına gelmişlerdi. Dünyanın düzenini ve doğal dengeyi değiştirecek bu durumu önlemek için şeytanlar ve melekler iş birliği yaparak kıyameti getirerek dünyaya adım atmışlardı. Bu sayede insanları durdurmaya çalışmışlardı. SoulCraft 2'de ise melekleri kontrol ederek dünyayı cehennem ordularının istilasından kurtarmaya çalışıyoruz.

SoulCraft 2'de göze çarpan ilk yenilik artık bize 7 farklı meleketen birini seçme imkanı verilmesi. Farklı yeteneklere sahip olan bu meleklerden bazıları yakın dövüşte ve silah kullanmada usta iken bazıları büyülerde ve mesafeli savaşta usta. Bu sayede farklı kahramanlar oyunculara farklı oyun yapısı sunuyor.

SoulCraft 2'nin dikkat çeken bir diğer yeni özelliği oyunun çoklu oyuncu moduna yer vermesi. Artık oyunda internet üzerinden diğer oyuncularla savaşabilmekteyiz. Güzel grafikleri ve zengin içeriğiyle öne çıkan SoulCraft 2 kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

SoulCraft 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
181 MB DOSYA BOYUTU

SoulCraft 2 güzel grafiklere sahip birm obil aksiyon RPG oyunudur

SoulCraft 2 eğer Diablo tarzı hack & slash dinamiklerine sahip aksiyon RPG oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız bir hayli hoşunuza gidecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan SoulCraft 2'de dünyanın kıyametin eşiğine geldiğine tanık oluyoruz. Cehennem'den gelen iblisler dünyaya akın akın geçiş yapıyorlar. Bu tehlikenin karşısında ise Cennet'ten 7 melek görevlendiriliyor. İşte biz de bu meleklerden birini seçip oyuna başlıyoruz.

SoulCraft 2'de oyunculara farklı kahraman sınıflarını seçebilme imkanı veriliyor. Bu kahramanlardan kimileri yakın dövüşte ustayken kimileri de büyü gücü ve mesafeli savaşta ustalar. Bu nedenle kahraman seçiminiz oyun stilinizi belirliyor. Oyunun senaryo modunu oynayıp görevleri tamamladıkça kahramanınız seviye atlayabiliyor ve yeni savaş yetenekleri kazanabiliyor. Eğer kahramanınızın gücünü diğer oyuncuların kahramanlarına karşı test etmek isterseniz de PvP savaşlarına katılabiliyorsunuz.

SoulCraft 2'nin güzel yönü oyunun tek kişilik oyun modunu çevrimdışı olarak da oynayabilmeniz. Oyundaki grafikler oldukça başarılı.

Can Erdil Şentürk

SoulCraft 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

SoulCraft 2, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi aksiyon rpg oyunudur.

SoulCraft 2, mobil ve masaüstü platformlarda oynanabilen en iyi aksiyon – rol yapma oyunudur. Türünün en iyi olarak gösterilen oyun hem çevrimiçi hem de çevrimdışı modda oynama keyfi sunmakta.

SoulCraft, hatırlayacağınız üzere insanoğlunun ölümsüzlüğe çare bulması ile evrenin dengesi alt üst olmuş, bunun üzerine melek ve şeytanlar evreni kurtarmak adına yeryüzüne inerek kıyameti getirmişti. Hikayesi kadar atmosferi ile de büyüleyen bir yapım olan SoulCraft’ın devam oyununda maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ancak bu sefer işler tersine dönmüş durumda.

SoulCraft 2 League of Angels’da 7 melekten birini seçiyor ve dünyayı cehennem lejyonlarından korumaya çalışıyoruz. Büyücüden savaşçıya kadar farklı oynanış stiline sahip kahramanlardan bazıları gücünü yakın mesafe gösterebiliyorken bazıları uzaktan oldukça etkili hasarlar verebiliyor.

Kontrollerin zor olmaması sebebiyle büyük ekranlı televizyonunuzda da rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda iki seçeneğiniz bulunmakta. Çoklu oyuncu moduna adım atarak diğer SoulCraft oyuncuları ile kapışabilir, dünyanın en iyi SoulCraft oyuncusu olduğunuzu gösterebilir veya çevrimdışı modda senaryoyu takip etmeyi seçebilirsiniz. Her iki oyun modundan da zevk alacağınızın garantisini verebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft takımlar halinde savaşabildiğiniz bir MOBA oyunudur
  • SoulCraft

    SoulCraft ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Darkest Dungeon 2

    Hemen Darkest Dungeon 2 indirin ve bu stresli ve gergin dünyada hayatta kalarak ilerlemeye başlayın.
  • Fallout 2

    Nostaljiye hazır mısınız? Fallout 2 ile benzersiz bir RPG deneyimi yaşayın. Eski günleri yad edin.
  • Dragon Age 2

    Dragon Age 2 ile seri devam ediyor. Medeniyetin gidişatını etkileyecek kararlar vermek için Dragon Age 2’yi oynamaya başlayın. 
  • Mass Effect 2

    Mass Effect 2 kaliteli bir RPG oyunudur
  • Dark Souls 2

    Dark Souls 2 başarılı bir RPG oyunudur