SoulCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,292 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

SoulCraft ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

SoulCraft eğer Windows 8 veya daha üst versiyonlarına sahip bir bilgisayar kullanıyorsanız ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir oyundur.

Diablo ile oyun severlerle tanıştırılan Hack and Slash dinamiklerini kullanan SoulCraft kendine has bir hikayeye sahip. Oyunda herşey insanların aç gözlülüğü sonucu doğanın dengesini değiştirmeye kalkmasıyla başlıyor. İnsanlar ölümsüz hayatı keşfetmek için asırlarca çalışmıştır ve sonunda ölümsüzlüğe sahip olmanın eşiğine gelmişlerdir. Fakat hayatın dönüşümünü ve doğanın dengesini sağlayabilmek adına melekler ve iblisler anlaşmış, dünyaya adım atabilmek için kıyameti getirmişlerdir. Biz ise oyuna bu noktada dahil oluyoruz ve savaşı kimin kazanacağını belirleme şansına erişiyoruz.

SoulCraft yüksek kalitedeki grafikleri ve kolay bir oynanış yapısını birleştirerek eğlenceli bir tecrübeyi oyun severlere sunuyor. Oyunda gerçek dünyadan mekanları meleklerin, şeytanların ve insanların epik savaşlar gerçekleştirdiği savaş alanları olarak görebilmekteyiz. Venedik, Roma, Hamburg, New York ve Mısır gibi ilginç mekanlarda bölüm sonu canavarları ile karşılaşabiliyoruz ve büyük ödülleri kovalayabiliyoruz.

SoulCraft RPG elementlerini başarılı bir şekilde kullanıyor, Oyunda kahramanımızın yeteneklerini geliştirebildiğimiz gibi eşya avına çıkarak birçok yeni silahı, zırhı ve ekipmanı keşfedebilmekteyiz. Farklı oyun modlarının yer aldığı SoulCraft bu türde oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecek bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

SoulCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

SoulCraft yüksek kalite grafikleriyle öne çıkan bir aksiyon-RPG oyunudur

SoulCraft Diablo gibi tanınan aksiyon-RPG oyunlarındaki yapıyı mobil cihazlara taşıyan bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir oyun olan SoulCraft'ta insanların ölümsüzlüğü keşfederek dünya düzenini değiştirmeye kalkmasının sonuçları konu alınıyor. Ölümsüzlüğü keşfetmenin eşiğine gelen insanlar bu eylemleriyle doğanın dengesini değiştireceklerdir. İnsanların bu hatalarını düzeltebilmek için ise melekler ve şeytanlar anlaşarak kıyameti getirmeye ve insanları durdurmaya karar verirler. Biz oyunda melekleri yöneterek insanları durdurmaya, bunun yanında bir yandan da dünyayı istila eden şeytanları engellemeye çalışıyoruz.

SoulCraft hack and slash türünde gerçek zamanlı aksiyon sunan bir oynanışa sahip. Oyunda farklı zindanları ve ortamları ziyaret etmekteyiz. Aralarında Venedik, Mısır, Roma, Hamburg, New York gibi mekanların olduğu bu mekanlar oldukça detaylı olarak tasarlanmış ve oyunun grafik motoru sayesinde göze oldukça hoş görünmekte. 5 farklı oyun moduna sahip olan SoulCraft'ta dilerseniz zamana karşı yarışabilir, dilerseniz arenada yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

SoulCraft aksiyon-RPG oyunlarının vazgeçilmezi olan geniş silah, zırh ve büyülü eşya seçeneklerine de yer veriyor.

Can Erdil Şentürk

SoulCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

SoulCraft ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur

SoulCraft eğer Diablo gibi oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil aksiyon-RPG oyunudur.

Windows Phone işletim sistemine sahip Lumia akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz SoulCraft'da melekler, insanlar ve şeytanlar arasındaki savaş konu alınmakta. İnsanların ölümsüzlüğü keşfetmesi bilinen bütün dengeleri değiştirmek üzeredir. Bu nedenle doğanın düzenini ve varlığın devamını sağlamak için melekler ve şeytanlar anlaşmak zorunda kalarak dünyaya kıyameti getirirler. Melekler ve şeytanlar ancak bu şekilde dünyaya adım atabilecek ve insanları durdurabilecektir. Biz bu mücadelede bir meleğin yerine geçiyoruz ve efsanevi bir maceraya adım atıyoruz.

SoulCraft hack and slash oyun yapısına sahip bir aksiyon oyunu. Bilgisayar oyunlarından alışık olduğumuz bu yapıyı mobil cihazlara taşıyan SoulCraft bu anlamda iyi bir iş çıkarmakta. Güzel grafikleriyle göz büyüleyen oyun sizi uzun süre eğlendirecek bir yapıya sahip. SoulCraft'da dünya üzerindeki Venedik, Hamburg, Mısır, New York gibi farklı mekanları ziyaret ederek bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşıyoruz. 

Eğer Windows Phone cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız SoulCraft'ı deneyebilirsiniz

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft takımlar halinde savaşabildiğiniz bir MOBA oyunudur
  • SoulCraft 2

    SoulCraft 2 hem içerik hem de oynanış olarak zengin bir rol yapma oyunudur
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.