Sound Clips for MSN Messenger!

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
591 TOPLAM İNDİRME

Microfona ihitiyaç duymadan msn messenger'da konuştuğunuz kişiye 'Ses klibi' yollayın!

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Msn Messenger kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Msn Messenger programında konuştuğumuz kişiye artık istediğimiz mp3 ve wav dosyalarını microfon'a ihtiyaç duymadan bu program sayesinde dinletmemiz artık mümkün.


Programın kullanımı: İndirdiğiniz Dosyayı kurunuz, daha sonra Sound Clips for msn adlı  menü açılıyor. Bu menüde Ctrl+Shıft+S klavyenizdeki tuşlara basıyoruz, açılan menüde Click here To choose a sound clip butonuna tıklıyoruz ve dinletmek istediğimiz ses dosyasını ('mp3 ve wav')seçiyoruz, Send butonuna  tıklıyoruz. Seçtiğimiz ses dosyası çalmaya başlıyor daha sonra göndermek istediğimiz msn messenger'da kişinin konuşma sayfasını açıyoruz ve ses dosyayı çalarken klavyemizdeki F2 tuşu veya mause ile ses klibi sekmesine fare ile basılı tutuyoruz. Çaldığımız dosyayı msn'e aktardıktan sonra işlem tamamdır. Konuştuğunuz kişiye microfon'a ihtiyaç duymadan ses dosyasını gönderme işlemi tamamlanır...

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çoklu Msn Açma ( Multi Msn )

    Birden fazla Msn Messenger pencesi açmak çok kolay... Tek bilgisayardan aynı anda farklı MSN'ler açabilirsiniz.
  • A-Patch

    A-Patch, MSN Messenger üzerindeki neredeyse her özelliği tek tek değiştirebilme imkanı sunan, basit ve küçük boyutlu bir MSN Messenger yaması.
  • Messenger Jump MSN Winks Installer

    Messenger Jump! En yeni Göz Kırpmalarını görüntülemenizi ve Msn'nize eklemenizi sağlar..
  • World Cup 2006 Msn Avatar

    World Cup 2006 Msn Avatarları Artık Msn messenger'ınızda
  • MSN Webcam Recorder

    MSN Webcam Recorder, MSN, Yahoo Messenger, AIM, ICQ gibi mesajlaşma programlarındaki video konferanslarınızı sesleriyle beraber kaydeder.
  • Msn Bombass Tracker

    MSN Messenger`da arkadaş bulmak artık çok kolay...
  • Msn Live Plus! Styles

    Msn Messenger Live'da yazı tiplerinizi artık rengarenk yazabileceksiniz.
  • Msn Live Messenger AutoReply Robot

    Msn Live Messenger AutoReply Robot ile meşgul,dışarda,telefonda gibi durumlarda size mesaj atanlara sisteminize otomatik mesaj yazadırabilirsiniz ...