SoundCloud Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21,872 TOPLAM İNDİRME
0.35 MB DOSYA BOYUTU

SoundCloud Downloader, popüler müzik servisi SoundCloud üzerinden müzik indirebileceğiniz başarılı ve ücretsiz bir programdır.

SoundCloud Downloader, popüler müzik servisi SoundCloud üzerinde yer alan müzikleri bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz başarılı ve ücretsiz bir programdır.

Programın tek pencereden oluşan arayüzü oldukça sade ve şık bir şekilde tasarlanmıştır ve indirme işlemlerini gerçekleştirmek oldukça kolaydır.

Tek yapmanız gereken SoundCloud üzerinde dinlediğiniz müziklerin bağlantı adreslerini kopyalamak ve programda ilgili alana yapıştırdıktan sonra "download" butonuna basmaktır. Ardından program sizin için indirmek istediğiniz müzikleri doğrudan masaüstünüze kaydedecektir.

Özellikle SoundCloud servisini düzenli olarak kullanıyorsanız ve sevdiğiniz müzikleri bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız SoundCloud Downloader'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Soundcloud Downloader

    Free Soundcloud Downloader ile SoundCloud üzerindeki müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir
  • Star Downloader Pro

    Star Downloader Pro indirme yöneticisiyle indirme işlemleri daha düzenli ve hızlı olacak.
  • Sound Cloud Link Grabber

    Sound Cloud Link Grabber ile SoundCloud parçalarının indirme bağlantılarına ulaşabilirsiniz
  • Vkontakte Downloader

    Vkontakte Downloader, Vkontakte üzerinde izlediğiniz ve beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Downloader 4 Free

    YouTube Downloader 4 Free, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.