Speed Upp Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
501 TOPLAM İNDİRME
20.61 MB DOSYA BOYUTU

Speed Upp Lite, önceden tanımlanmış grafiklere ve sonra kullanmak için kaydetmiş olduğunuz ayarlara dayalı metronom tarzı bir araçtır.

Speed Upp Lite, herhangi bir enstrümanı kullanarak pratik yaptığınız zamanlarda size yardımcı olabilecek olan oldukça kullanışlı bir metronom programıdır.

Acemi müzisyenler için tasarlanan program, önceden tanımlanmış olan bir grafiksel yapıya göre tempo değiştirebileceğinz ve ölçekli egzersizler yapmanızı sağlayan bir programdır.

Oldukça modern ve kolay kullanılabilir bir arayüze sahip olan program üzerinde gerekeli ayarları yapmak ve programı kullanmak çok kolaydır.

Müzik enstrümanlarıyla yapacağınız egzersizler sırasında kullanabileceğiniz ücretsiz bir metronom programına ihtiyacını varsa Speed Upp Lite'ı deneyebilirsiniz.

Not: Speed Upp Lite programının ücretsiz versiyonu 100 bpm'e kadar destek vermektedir. Bu sınırı ortadan kaldırmak için programın tam sürümünü satın almanız gerekmektedir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Speed Up Lite

    Internet Speed Up Lite, ücretsiz bir internet hızını arttırma programıdır.
  • Typing Speed Test

    Typing Speed Test klavyenizi ne kadar hızlı ve doğru şekilde kullandığınızı öğrenmenize yarayacak yardımcı bir programdır.
  • Musink Lite

    Musink Lite, bilgisayar ortamında kolayca kendi bestelerinizi hazırlamanıza olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.
  • MediaInfo Lite

    MediaInfo Lite, bilgisayarınız üzerinde yer alan medya dosyalarını analiz etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.
  • CoffeeCup Web Form Builder Lite

    CoffeeCup Web Form Builder Lite ile internet siteniz için kendi isteğiniz doğrultusunda iletişim formları oluşturabilirsiniz.
  • Torrex Lite

    Torrex, Windows Mağazası'ndaki tek tam özellikli BitTorrent istemcisidir.
  • Speed Test Logger

    Speed Test Logger ile internet hızınızı kolayca ölçebilirsiniz
  • Download Speed Test

    Download Speed Test download hızınızı ölçebileceğiniz kullanışlı bir programdır