Spellspire

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME

Spellspire RPG oyunu elementlerine sahip bir bulmaca oyunudur

Spellspire hem eğlenmenize hem de İngilizce bilginizi geliştirmenize yardımcı olan bir RPG - bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Crimsonland gibi keyifli oyunları hazırlayan 10Tons tarafından hazırlanan bir başka oyun olan Spellspire'da zindanlara girerek canavarlarla savaşan ve ganimetleri toplamaya çalışan bir büyücüye yardımcı oluyoruz. Büyücümüzün düşmanlarıyla savaşabilmesi ve tuzakları atlatabilmesi için ise kelime üretme yeteneklerimizi kullanıyoruz. Biz kelime ürettikçe kahramanımız düşmanlarına saldırıyor ve belli hareketleri gerçekleştiriyor. Her karşılaşmada bize belli harfler veriliyor, bu harfleri birleştirerek de anlamlı kelimeler üretmemiz gerekmekte.

Spellspire, İngilizce öğreniyorsanız kelime dağarcınızı geliştirmenize büyük katkıda bulunabiliyor. Oyunda sandıkları açtıkça kahramanınız için yeni silahlar, kıyafetler ve büyüler toplayabiliyor, kahramanınızı güçlü bölüm sonu canavarlarına karşı hazır hale getirebiliyorsunuz.

2 boyutlu bir oyun olan Spellspire buna bağlı olarak düşük sistem gereksinimlerine sahip. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 

- Windows XP işletim sistemi

- 1 GHz işlemci

- 266 MB RAM

- Shader Model 2.0 destekli ekran kartı

- DirectX 9.0a

- 130 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Spellspire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Spellspire, kelime bularak ilerlediğiniz aksiyon rpg oyunu.

Spellspire, kelime oyunu ile aksiyon rol yapma oyunu türünü başarılı şekilde harmanlayan orijinal bir yapım olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad’de oynanabilir olan oyunda yolumuza çıkan yaratıkları öldürmek için kelime bulmamız gerekiyor. Ne kadar uzun kelimeler bulursak etki gücümüz o kadar fazla oluyor.

Kelime bulma oyunlarını seviyorsanız benzersiz oynanış sunan bu oyunu kesinlikle oynamanızı isterim. El çizimi harika görselleriyle çeken oyunda yolunuza çıkan yaratık, iskelet, şövalye, zombi ve nice düşmanları kelime bularak öldürüyoruz. Verilen vakit içerisinde kelime bulamazsak saldırıya uğruyoruz. Hem bizim hem de düşmanlarımızın gücü bulunduğundan tek hamlede ölme veya öldürme lüksümüz yok.

Oyunun oynanışı çok basit. Karşımıza düşman çıktığında süre işlemeye başlıyor ve oyun alanının altında karışık sıralanan harflerden kelime çıkartıyoruz. Kelimeyi bulduktan sonra kılıç simgesine dokunarak saldırımızı gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde tüm katları çıkıp bitirmeye çalışıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Pic Combo

    Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • Ruzzle

    Ruzzle, Facebook ve Twitter arkadaşlarınıza veyahut dünya genelinde oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz, Türkçe kelime oyunu.