Spider-Man Unlimited

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
3,944 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Spider Man APK, çizgi roman stili görselleri ile dikkat çeken yepyeni Örümcek Adam oyunudur. Marvel Spider Man Unlimited Türkçe dil seçeneğiyle sizlerle!

Spider Man Unlimited, çizgi roman havasının başarılı bir şekilde entegre edildiği yepyeni Örümcek Adam oyunudur. Hem telefon hem de tablette ücretsiz olarak oynanabilen ilk Örümcek Adam oyunu olma özelliğini taşıyan yapımda yine kahramanımızla kötüleri New York sokaklarından silmek için şehrin dört bir yanında geziniyoruz. Spider Man APK indirme seçeneğiyle sizlerle!

Spider Man APK İndir

Türkçe dil desteği ile gelen (Oyun içi diyaloglar altyazı, menüler ise Türkçe olarak hazırlanmış.) Marvel Spider Man APK Android oyununun görselleri daha çok çizgi roman takipçilerinin beğeneceği düzeyde hazırlanmış ki yapımcıların bu işi çok ta başarılı yaptığını oyuna daha geçmeden anlıyorsunuz. Görsellerin bu derece başarılı olmasının ardında Örümcek Adam filminin deneyimli yazarının olduğu belirtilmekte.

Gameloft tarafından geliştirilen Spider Man Unlimited APK, çizgi roman tarzı görsellerinin yanında basit ancak eğlenceli oynanışı ile de dikkatleri çekiyor. Hikaye modunda şehrin farklı sorunlarını çözeceğiniz onlarca görev yer alıyor. Green Goblin, Vulture gibi kötülerle karşı karşıya geleceğiniz görevlerde büyük kötülere ulaşıncaya kadar onlarca engel çıkıyor. Kimi zaman yuvarlanıyor, kimi zaman ağımızı atıyor, kimi zaman da önümüze çıkan ufak düşmanları pataklıyoruz.

Spider Man 1 APK oyunun kontrolleri de oldukça basit tutulmuş. Yol boyunca çıkan engelleri aşmak için parmağınızı çeşitli yönlerde kaydırmanız yeterli oluyor. Düşmanları yok etmek için de sürükleme hareketini kullanıyorsunuz ancak daha hızlı yok etmek istiyorsanız ekrana art arda dokunmanız gerekmekte. Zaten oyunun başlangıcında nerede nasıl davranmanız gerektiği gösteriliyor.

Ultimate Spider Man APK, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı, grafikleri sizi eskilere götürecek harika bir yapım.

Erkan Calp

Spider-Man Unlimited

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,096 TOPLAM İNDİRME

Spider-Man Unlimited, ücretsiz olarak oynanabilen ilk Örümcek Adam oyunudur.

Gameloft’un ücretsiz olarak sunduğu ilk Örümcek Adam oyunu Spider-Man Unlimited, her seviye cihazda akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz harika bir yapım. Çizgi romandan mobil cihazlara başarılı bir şekilde aktarılan oyunda kahramanımız Peter Parker ile New York’un dev binaları arasında ağ sallıyor, kötüleri sokaklardan bir bir temizlemeye çalışıyoruz.

Spider-Man Unlimited, hikaye odaklı bir açık dünya oyunu olduğundan hikayeden kısaca bahsetmek gerek; Dock Ock tarafından Örümcek Adam’a karşı kurulan Marvel Comics çetesi Sinister Six Türkçe adıyla Belalı Altılı önüne çıkan her şeyi yok ederek boyuttan boyuta geçer ve sıra dünyamıza gelir. New York’un dört bir yanını saran bu kötü adamları durdurabilecek tek bir kişi vardır; Spidey.

Örümcek Adam filminin deneyimli yazarı ile birlikte ortaya çıkarılan Spider-Man Unlimited oyununda hikaye modunu seçip 5 büyük kötü ve 25 görev oynayabilir ve günlük ve haftalık olarak düzenlenen etkinliklere katılabilir, Örümcek Adamı yöneten en iyi kişi olduğunuzu herkese gösterebilirsiniz.

Karanlık Örümcek Adam, Demir Örümcek, Kozmik Örümcek Adam, Kızıl Örümcek gibi farklı güçler taşıyan Örümcek Adamlarla da oynama şansı bulduğumuz oyunun kontrol sistemi son derece basit. Oyunu tek parmağınızla bile rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Spider-Man Unlimited, Spidey hayranlarının kaçırmaması gereken bir yapım olmuş. Türkçe dil desteği sunulması ve ücretsiz olması yönünden bir önceki Örümcek Adam oyunundan daha fazla ilgi göreceği açık.

Erkan Calp

Spider-Man Unlimited

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
678 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Spider-Man Unlimited, çizgi romandan başarılı bir şekilde uyarlanmış yepyeni Örümcek Adam oyunudur.

Dock Ock’un Örümcek Adam’a karşı kurduğu Marvel çetesi Belalı Altılı, boyuttan boyuta atlayıp dünyamıza kadar gelir ve New York sokaklarının altını üstüne getirir. Milyonların kahramanı Örümcek Adamımız da Manhattan’ı kuşatan bu kötüleri durdurmak için harekete geçer.

Destansı macerasıyla sizi içerisine çekecek yepyeni Örümcek Adam oyunu Spider-Man Unlimited, çizgi romandan başarılı bir şekilde uyarlanan, hem görselleriyle hem de oynanışı ile uzun süreler sıkılmadan oynayabileceğiniz bir yapım. Üstelik ücretsiz ve Türkçe (Oyun içi diyalogların Türkçe altyazı olması sizi hikayenin içerisine çekecektir.) dil desteği ile…

Klasik Örümcek Adam kostümünün yanı sıra Karanlık Örümcek Adam, Demir Örümcek, Kozmik Örümcek Adam, Kızıl Örümcek ve İnanılmaz Poşet Adam kostümlerini görmemize izin veren Spider-Man Unlimited oyununda bir önceki oyunda olduğu gibi yine gökdelenlere tırmanıyor, ağımızla yüksek binalar arası geçiş yapıyor, kötülerle karşılaşıyoruz.

Yeni Örümcek Adam oyunu Spider-Man Unlimited, Hikaye, Etkinlik ve Sınırsız modu ile geliyor. Hikaye modunda her sayıda 5 büyük kötü ve 25 görev oynuyorsunuz. Etkinlik modunda harika ödüllerle dolu günlük ve haftalık etkinlikler bulunmakta. Sınırsız mod ise kendisini lider panosunda görmek isteyenler için hazırlanmış.

Çizgi romana sadık kalınarak hazırlanmış yepyeni Örümcek Adam oyununu Spidey hayranı olan-olmayan herkese öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.
  • The Amazing Spider-Man 2

    The Amazing Spider Man-2, mobil platformlar için geliştirilen yeni örümcek adam oyunudur.
  • Amazing Spider-Man 3D Live WP

    Amazing Spider-Man 3D Live WP, vizyona girecek İnanılmaz Örümcek Adam filmine ait canlı ve kalite bir duvar kağıdıdır.
  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • The Amazing Spider-Man

    The Amazing Spider-Man'i muhteşem grafikleriyle artık Android işletim sistemi yüklü cihazınızda oynayabilirsiniz.
  • Spider Ball

    Örümcek topu yukarı taşıyın.
  • The Avengers-Iron Man Mark VII

    İnteraktif çizgi roman The Avengers-Iron Man Mark VII uygulamasıyla Demir Adam'ın silahını güçlendirme hikayesine tanık oluyorsunuz.
  • Iron Man 3 Live Wallpaper

    Iron Man 3 Live Wallpaper, Demir Adam olarak da bilinen serinin yeni filminin duvar kağıdı uygulaması.