SpinMe Alarm Clock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,152 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

SpinMe Alarm Clock uygulaması ile Android cihazlarınızda sizi kesinlikle uyandıracak bir alarm uygulamasına sahip olabilirsiniz.

SpinMe Alarm Clock uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının uyanmak ve yataktan kalkmak için kullanabilecekleri en etkili alarm uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Onu diğer pek çok alarm uygulamasından ayıran noktaya gelmeden önce temel özelliklerine kısaca bir değinelim.

Uygulamada birden fazla alarm kurma şansınız var ve içerisinde gelen pek çok alarm sesi sayesinde beğendiklerinizi kolayca kullanabiliyorsunuz. Arayüzünün basit ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış olması sayesinde hem alarm kurarken hem de çalan alarmları kapatırken bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

SpinMe Alarm Clock uygulamasında alarmları klasik bir şekilde kapatmak mümkün değil ve başarılı bir şekilde uygulamanın sesini kapatabilmek için yataktan kalkmalı, kendi çevrenizde bir kaç defa dönmelisiniz. Her ne kadar uygulamayı kandırmaya çalışacak ve yatakta kapatmaya çalışacak kullanıcılar olsa da bunun pek başarılı olduğunu da söyleyemeyiz.

Dolayısıyla siz yataktan kalkana kadar asla susmayacak ve gerekli işlemlerin yapılmasını bekleyecek bir uygulamayla karşı karşıya olduğunuzu belirtmek gerek. Onlarca alarmı bile kapatarak uykuya devam etme alışkanlığı olan kullanıcıların kesinlikle denemeleri gereken uygulamalar arasında yer aldığını söyleyebilirim.

Eğer yeni ve etkili bir alarm uygulaması arayışındaysanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

SpinMe Alarm Clock

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
432 TOPLAM İNDİRME
16.2 MB DOSYA BOYUTU

SpinMe Alarm Clock uygulaması ile yataktan çıkmayan tüm iPhone ve iPad kullanıcıları bunu başarıyla gerçekleştirebilecekler.

SpinMe Alarm Clock uygulaması, uykudan kalkmakta zorlanan ve bir kaç alarm kursa bile hepsini ertelemeyi başararak uykuya devam eden iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış uygulamalardan bir tanesi ve uyanmanız için elinden geleni yapıyor. Bu konuda oldukça başarılı olduğunu farkettiğimiz uygulamanın kendine has bir tarzı var.

Uygulamanın arayüzünün oldukça kolay kullanılır ve basit olduğunu eklemek gerek. Bu sayede alarm kurduğunuzda ve uykudan uyanmanız gerektiğinde uygulamanın sizden istediği şeyleri en kolay şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Hem iTunes müziklerinizi hem de içerisindeki 15 adet alarm müziğini kullanmanıza olanak tanıyan uygulama, önce sessiz başlayan ve daha sonra sesi giderek artan alarmlara da imkan tanıyor.

Uygulamada alarmı kapatmak için herhangi bir butona basmak yeterli olmuyor ve uygulamanın ekranındaki parmak izi yerlerine basmanız, daha sonra ayağa kalkmanız ve kendi çevrenizde tam 3 tur atmanız gerekiyor. Bunu yapmadıkça alarmı kapatmayan uygulama, böylece yataktan kalktığınızı garanti altına alıyor.

Ayrıca uygulamayı hangi yolla kapatmaya çalışırsanız çalışın alarm devamlı olarak çalmaya devam ediyor. Bu nedenle uyanmadan ve yataktan kalkmadan uygulamadan kaçış olmadığını belirtmek gerek. Eğer alarma rağmen uyumak istiyorsanız SpinMe Alarm Clock sizin için değil diyebilirim. Kullanıcıya hiç bir tolerans tanımaması ve kaldırmak için herşeyi yapması onu hem kullanışlı hem de biraz rahatsız edici yapıyor.

Çoklu alarm kurma özelliklerini de destekleyen uygulamaya göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Life Time Alarm Clock

    Life Time Alarm Clock oldukça kullanışlı bir mobil alarm uygulamasıdır
  • Alarm Clock Plus

    Alarm Clock Plus uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda alternatif ve gelişmiş bir alarm uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • I Can't Wake Up! Alarm Clock

    I Can't Wake Up! Alarm Clock, sabahları alarm ile zor uyananlar için geliştirilen farklı, kullanışlı ve ücretsiz bir Android alarm uygulamasıdır.
  • Puzzle Alarm Clock

    Puzzle Alarm Clock, sabahları zor uyanan kişiler için özel olarak geliştirilen eğlenceli ve etkili bir alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock Free

    Alarm Clock Free, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileğiniz oldukça şık bir görünüme sahip ve aynı zamanda ücretsiz olan saat ve alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock Xtreme Free

    Alarm Clock Xtreme Free, Android kullanıcılarının sabahları uyanma problemini çözmek için kullanabileceği en iyi alarm uygulamalarından bir tanesidir.
  • Timy Alarm Clock

    Timy Alarm Clock uygulaması ile Android cihazınızın her sabah sizi başarıyla uyandıracağından emin olabiliyorsunuz.
  • Google Clock

    Google Clock alarm ve kronometre içeren bir mobil saat uygulamasıdır