Splash Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89,791 TOPLAM İNDİRME
15.84 MB DOSYA BOYUTU

Yüksek çözünürlüklü videoları en iyi kalitede, akıcı bir şekilde izlemek için yararlanabileceğiniz Splash Lite şık bir arayüze sahip.

Yüksek çözünürlükteki MPEG-2 ve AVC/H.264 dosyalarını akıcı bir şekilde oynatabilen Splash Lite, şık tasarımıyla da beğeneceğiniz bir yazılım. Programı kullanırken codec paketleriyle uğraşmanız gerekmiyor. Ancak programın ücretli sürümleri olduğu için tüm özelliklerden eksiksiz yararlanamıyorsunuz.

Splash Lite özellikle yüksek çözünürlüklü videoları en iyi düzeyde gösterme konusunda iddialı. Videoları daha parlak renkler ve daha akıcı görüntülerle izlemek istiyorsanız programı deneyebilirsiniz. DVB-T TV desteğiyle yüksek kalitede televizyon izleyebilir ve kayıt yapabilirsiniz. Hızlı kanal değişirme fonksiyonuyla kolay kullanımın tadını çıkartın. Splash Lite'ın şık arayüz tasarımı da kullanıcı dostu. Program enerji tasarrufu sağlayan ve sistem kaynaklarını az kullanan özellikleriyle de öne çıkıyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Winamp Lite

    Winamp'ın daha az yer kaplayan versiyonu Winamp Lite ile temel müzik oynatıcı özelliklerini kullanırken bilgisayarınızı yormayacaksınız. Bu sürüm özellikle Netbook kullanıcılarının vazgeçilmezlerinden biri olacak.
  • MusiCHI Player Lite

    Bilgisayarınızdaki müzik dosyalarını kolayca oynatmak ve kütüphane hazırlamak için MusiCHI Player Lite adlı kullanımı kolay programı deneyebilirsiniz.
  • Cliprex Lite Video Player 2.5

    Bir Windows video oynatıcısı olan Cliprex Lite, Windows'unuzun klasik Media Player programına alternatif olabilir. AVI, ASF, WMV, MPEG-1, MPEG-2, DAT dosyalarını oynatabiliyor.
  • Future Splash Animator Flash1

    Future Splash Animatör Yani Flash1
  • Free Color Splash Maker

    Free Color Splash Maker, resim dosyalarınıza sıçrama efektleri ekleyebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • K-Lite Codec Pack Full

    K-Lite Codec Pack Full, ses ve video dosyalarını oynatmak için gerekli codec paketidir.
  • PES 2021 LITE

    PES 2021 Lite PC için oynanabilir! Ücretsiz futbol oyunu arıyorsanız eFootball PES 2021 Lite tavsiyemizdir.