Splashtop XDisplay

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
775 TOPLAM İNDİRME

Splashtop XDisplay, iPad'i monitör olarak kullanmak için hazırlanmış bir mobil uygulamadır.

Splashtop XDisplay, iPad'i ikinci bir monitör olarak kullanmanızı sağlayan mobil uygulamadır. Bu mobil uygulama ile yeni bir monitör satın almadan, elinizdeki iPad'i monitör olarak kullanabilirsiniz.

Bu uygulamanın yanı sıra, bilgisayarınızda olması gerekeen Splashtop XDisplay programı ile birlikte aynı ağ bağlantısını kullanarak ekran ilişkisini kurmaya başlayabilirsiniz. Bağlantının kurulmasının ardından iPad'i ikinci monitör olarak atamanızla birlikte Splashtop XDisplay özellikleri de devreye giriyor. iPad üzerinde yer alan görüntülere yakınlaşıp onlardan uzakşabilen uygulama, video oynatmanız halinde de bunu ekranına taşıyabiliyor. Diğer yandan sanal klavye ile olası bir metin girme ihtiyacınız halinde bu işi gerçekleştirebiliyor.

Windows Aero teması kullanan bir bilgisayar ile sorunsuz bir şekilde çalışabilen Splashtop XDisplay, iPad ekranının dikeyden taraya ya da tam tersi dönüşlerine de uyum sağayabiliyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Splashtop Extended Wireless Display 2 Free

    Splashtop Extended Wireless Display 2 Free, iPad'inizi bilgisayarın ikinci monitörü olarak kullanmanıza olanak sağlayan oldukça yararlı ve ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.
  • Splashtop 2

    Splashtop 2, Mac ya da PC ekranını iPad üzerinde görüntülemeye ve iPad üzerinden kontrol etmeye yarayan başarılı bir mobil uygulamadır.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir speech to text uygulamasıdır
  • WinZip

    WinZip'in iOS sürümü ile mobil cihazınızda arşiv dosyalarını açabilirsiniz
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Remo MORE

    Remo MORE ücretsiz bir iOS bakım uygulamasıdır
  • iZip

    iZip ile zip dosyalarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde açabilirsiniz.