Sporx

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
354 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.

Sporx, futbolun yanı sıra basketbol, tenis, motor sporları, voleybol karşılaşmalarını da takip edebileceğiniz Türkçe ve kapsamlı bir spor uygulamasıdır. Canlı sonuçlar, gündem – magazin ve teknoloji haberleri, canlı anlatımlar ve çok daha fazlasını Sporx’de bulabilirsiniz.

Sporx, spora dair aradığınız her şeye kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan modern, sade, hızlı ve kullanışlı arayüz ile gelen tamamen Türkçe ve oldukça popüler bir spor uygulaması. Sporx’den kapsamlı bir spor uygulaması olarak bahsetmek daha doğru olacaktır. Zira uygulama ile sadece futbolu takip etmiyorsunuz. Basketbol, tenis, voleybol, motor sporları, yüzme, bisiklet, judo, koşu ve diğer spor dallarındaki son gelişmeler en hızlı ve güncel şekilde karşınızda. Bunun yanı sıra sadece gönül verdiğiniz takımınızı takip etmeniz de mümkün. Takımım bölümünden takımınızın son oynadığı maçı, oynayacağı maçları, ligdeki durumunu takip edebiliyor ve flaş transferleri de içeren güncel haberleri okuyabiliyorsunuz.

İddaa kuponu hazırlayanlar için de özel bir bölüm içeren uygulama ile birbirinden tecrübeli yazarların çarpıcı yazılarını da takip edebiliyorsunuz. Tabii ki spor uygulamalarının olmazsa olmazı video ve resim galeri de bulunuyor. Ayrıca TV’de bugün bölümünden spor kanalları programlarını takip edebiliyorsunuz.

Sporx, sadece futbol değil diğer spor dalları ile de ilgilenen kişilere yönelik içerik sunan zengin bir spor uygulaması.

Erkan Calp

Sporx

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,194 TOPLAM İNDİRME
0.53 MB DOSYA BOYUTU

Android için geliştirilen Sporx.com sitesinin resmi uygulaması olan Sporx ile en güncel spor haberleri parmaklarınızın ucunda.

Futbol, basketbol, tenis ve motor sporları başta olmak üzere en güncel spor haberlerine Android için geliştirilmiş olan Sporx uygulamasıyla kolayca ulaşabileceksiniz.

Ayrıca Türkiye ve Avrupa futbol liglerinden en son puan durumları, güncel fikstür bilgilerine herkesten önce Sporx kalitesi ve farkıyla cebinizden ulaşabileceksiniz.

Can Çevrim

Sporx

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
708 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Sporx isimli popüler spor sitesinin resmi iPhone ve iPad uygulamasıdır.

Futbol, basketbol, tenis ve motor sporları başta olmak üzere en güncel spor haberlerine iPhone ve iPad için geliştirilmiş olan Sporx uygulamasıyla kolayca ulaşabileceksiniz.

Ayrıca Türkiye ve Avrupa futbol liglerinden en son puan durumları, güncel fikstür bilgilerine herkesten önce Sporx kalitesi ve farkıyla cebinizden ulaşabileceksiniz.

Onur Şendere

Sporx

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Sporx, futbol dahil tüm spor dallarından gelişmeleri takip edebileceğiniz tamamen Türkçe bir Windows Phone uygulaması.

Sporx, Osman Tanburacı, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç gibi spor dünyasının öne çıkan isimlerinin yazılarını ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz bir Windows Phone spor uygulaması. Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz spor uygulamasında futbolun yanı sıra basketbol, tenis, motor sporları, yüzme, bisiklet, koşu, voleybol karşılaşmalarını canlı olarak takip etme ve haberleri okuma şansına sahipsiniz.

Sporx, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz en geniş tamamen Türkçe içerik sunan spor uygulaması. Takımınızdan haberler ve ligdeki durumu, Süper Toto Süper Lig puan cetveli, bir sonraki hafta oynanacak maçlar, maçların canlı anlatımı gibi futbol hastalarını coşturacak içeriklerin yanında maçlardan en özel anları yansıtan fotoğraf ve video galeri bulabileceğiniz uygulamada İddaa kuponu yapanlar için özel bir bölüm bile var. İddaa menüsü altından alanında uzman kişilerin yorumlarını inceleyerek iddaa kuponunuza şekil vermeniz mümkün.

Windows Phone platformundaki en kapsamlı spor uygulamalarından biri diyebileceğim Sporx uygulamasının eksik yönleri de yok değil. Örneğin; spor haberlerini okumak istediğimde oldukça zorlandım. Çünkü yazı ile arka plan rengi aynı seçilmiş. Bunun dışında Facebook entegrasyonunda sorun var. Can anlatıma dokunduğumda da uygulama kapandı. Platforma oldukça geç gelmesine rağmen bu eksikliklerin olması üzücü. Umarız yakın bir zamanda gelecek güncelleme ile bu sorunlar çözülür.

Sporx Özellikleri:

  • Takımınızın ligdeki durumunu takip edin, oynayacağı maçlara göz atın.
  • Flaş transferlerden anında haberdar olun.
  • Maçları izleyemiyorsanız canlı olarak takip edin.
  • Tecrübeli isimlerin yorumları ile daha tutarlı İddaa kuponları hazırlayın.
  • Tüm sporları takip edin.
  • Fotoğraf ve video galerilere göz atın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • miCoach

    miCoach, Adidas'ın Windows 10 kullanıcılarına özel hazırladığı fitness - spor uygulaması.
  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • Eurosport.com

    Eurosport.com, web tarayıcınızı açmadan maç sonuçlarını canlı olarak takip edebileceğiniz Türkçe spor uygulaması.
  • NTVSpor

    NTVSpor, sadece futbol ile değil diğer spor dallarıyla da ilgilenen kişilere yönelik hazırlanmış bir uygulamadır.
  • Onefootball

    Onefootball, Windows 8 için en kapsamlı futbol uygulamasıdır.
  • FotMob

    FotMob Windows 8 uygulaması ile futbol karşılaşmalarının sonuçlarını ve oynanacak maçları takip edebilirsiniz.
  • Misfit

    Misfit, günlük spor aktivitelerinizi kayıt altına alarak grafik destekli rapor sunan sağlık uygulamalarından biri.