SpyDLLRemover

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,750 TOPLAM İNDİRME
1.99 MB DOSYA BOYUTU

SpyDLLRemover adlı ücretsiz program ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımları ortadan kaldırabilirsiniz.

SpyDLLRemover etkin bir casus yazılım algılama ve silme aracıdır. Hızlı bir şekilde çalışan tüm işlemler içerisindeki gizli süreçleri ve şüpheli dosyaları tarayarak bilgisayarınızın güvende kalmasını sağlar. DLL dosyalarında herhangi bir tehdit unsuru bulduğunda seviyesine göre sizi uyararak bilgilendirir ve temizlemenize yardımcı olur. DLL bulma özelliği sayesinde çalışan tüm programlar arasında arama yaparak size DLL dosyalarının tam adına ulaşma imkanı verir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • RemoveIT Pro

    RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.
  • SpyCatcher 2007

    SpyCatcher Express internette dolaşırken sizi güvende tutar. Programı kullanan tüm kullanıcılar için casus yazılımlara karşı kesin bir casus koruması sağlar.
  • Riot Isolator

    Riot Isolator ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımların farkında varabiliyor ve daha güvenli bir ortam sağlayabiliyorsunuz.
  • CounterSpy

    Sistem kaynaklarını zorlayan güvenlik programlarının aksine Counter Spy ile artık bilgisayarınızı yavaşlatmadan casus yazılımlara karşı koruyabileceksiniz.
  • Spy Guardian Pro

    Spy Guardian Pro, bilgisayarınıza bulaşmış olan spyware (casus) programları tarayan ve bulduğunda da anında silen bir programdır.