Spyglass

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Spyglass, bilgisayarınızda bulunan klasörleri derinlemesine inceleyebileceğiniz ve eş dosyaları bulabileceğiniz yararlı bir programdır.

Spyglass, sabit diskiniz üzerinde yer alan tüm dosya ve klasörleri kolayca yönetmenize olanak sağlayan kullanışlı bir programdır. Aynı zamanda klasörler içerisinde yer alan tüm dosyaların kapladığı alanı kullanıcılara istatistiksel grafikler yardımıyla da gösteren program kendi alanındaki yazılımlar arasında gerçekten fark yaratmayı başarmaktadır.

Windows Gezgini'yle entegre olarak çalışan program herhangi bir klasör veya dosyayı görüntüleyebilmeniz için destek de sağlamaktadır.

Farklı ve modern kullanıcı arayüzü tasarımıyla da dikkat çeken Spyglass aynı zamanda klasörler içerisinde yer alan eş dosyaları da bulabilmekte ve kullanıcıların silebilmesine olanak tanımaktadır.

Kullanımı oldukça kolay olan program ile klasörlerinizi inceleyebilmek için yapmanız gereken tek şey istediğiniz klasörü sürükleyerek program içerisine bırakmaktır. Ardından Spyglass gerekli inceleme işlemlerini tamamlayarak sonuçları sizin için ortaya koyacaktır.

Bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri kolayca yönetebileceğiniz bir programa ihtiyacınız varsa Spyglass'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.
  • Disk Sorter

    Disk Sorter, hızlı ve kolay kullanımlı bir dosya sınıflandırma programıdır.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz
  • DocFetcher

    DocFetcher, dosyaların içeriğinde arama yapmanızı sağlayan bir masaüstü uygulamasıdır.
  • BlackBerry Link

    BlackBerry Link, PC'niz ve BlackBerry akıllı telefonunuz arasındaki senkronizasyon işlemlerini sağlamaktadır.
  • iSyncr

    iSyncr ile iTunes kütüphanenizi Android cihazınıza aktarabilirsiniz