Spyrix Free Keylogger

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50,572 TOPLAM İNDİRME
4.21 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda olan bitenleri takip etmek ve ekran görüntüleri elde edebilmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Eğer kullandığınız bilgisayarı denetlemeniz ve kullanıcıların sizden izinsiz işlem yapmamasını sağlamanız gerekiyorsa Spyrix Free Keylogger programı işinize yarayabilecek programlardan birisi. Zira bilgisayarda yapılan tüm işlemlerin klavye basımlarını kayıt altına alan program, çalışan programların ekran görüntülerini alabiliyor ve çalışan programlara dair raporlar sunabiliyor.

Program başka bilgisayarlarda casusluk yapmanız için değil kendi bilgisayarınızdaki izinsiz kullanıcıları engellemek için hazırlandığından dolayı yasadışı şekilde kullanımı durumunda sorumluluk almaktasınız. Bu nedenle indirdikten sonra dikkatli bir şekilde kullanmanızı öneriyoruz. Özellikle çocuklarının bilgisayarda zararlı içeriklere karşı gözlenmesini sağlamak için program arayanların Spyrix Free Keylogger'ı deneme şansları var.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revealer Keylogger Free

    Revealer Keylogger Free ebeveynlerin çocuklarının bilgisayar başında ne yaptığını takip edebilecekleri ücretsiz bir takip programıdır.
  • Ultimate Keylogger Free Edition

    Ultimate Keylogger Free Edition, bilgisayarları gözetim altına alabileceğiniz kolay kullanımlı bir keylogger programıdır.
  • Keylogger

    Keylogger ile bilgisayarınızda hangi işlemler yapıldığını takip edebilirsiniz.
  • Romaco Keylogger

    Romaco Keylogger programı sayesinde bilgisayarınızdan basılan bütün tuşların kayıtlarını tutabilirsiniz.
  • Casus Bilgisayar 007 (Keylogger)

    Kullandığınız bilgisayarda ki msn dahil tüm mail şifrelerini sizin adresinize gönderir ve bilgisayarda neler yapılmış, hangi sitelere girilmiş gibi sorularınıza anında cevap vererek bu bilgilerin kolayca elinize geçmesini sağlar.
  • Free Internet Security Controller

    Windows için ücretsiz Internet Security Controller programı, sizin, ailenizin ya da çalışanlarınızın Facebook, Twitter, YouTube ve diğer web sitelerinde harcadığı zamanı kontrol etmenizi sağlar.
  • Güvenli WebFiltre Pro

    Güvenli WebFiltre Pro, internet kafeler için hazırlanmış ücretsiz bir içerik filtreleme programıdır.
  • HomeGuard

    HomeGuard, çevrimiçi ve çevrimdışı uygunsuz içeriklere karşı geliştirilen bir aile koruma ve filtreleme programıdır.