SpyShelter Personal Free

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,025 TOPLAM İNDİRME
4.94 MB DOSYA BOYUTU

SpyShelter Personal Free ile internette özgürce gezinti yapabilirsiniz

SpyShelter Personal Free bilgisayarınızdaki bilgilerin çalınmasını önlemek için kullanabileceğiniz başarılı bir internet güvenliği programıdır.

Ücretsiz olan versiyonda trojan koruması, şifre çalınması ve keylogger koruması, ekran görüntüsü alma koruması, pano kopyalaması koruması sunulmaktadır. Bu araçlar sayesinde kişisel bilgilerinizi güven altına alarak hacklenmenin önüne geçebilirsiniz.

Programın özellikleri şu şekildedir:

  • Anti Trojan: Bu özellik sayesinde trojanların bilgisayarınızdaki bilgileri dışarı göndermesini engelleyebilirsiniz
  • Anti Keylogger: Bu özellik sayesinde keyloggerlar yoluyla bilgisayarınızda yazdığınız şifrelerin kopyalanmasını önleyebilirsiniz.
  • Ekran Görüntüsi Almayı Engellemek: Bu araç sayesinde bilgisayarınızdan alınan ekran görüntülerinin kötü amaçlı oalrak kullanılmasının önüne geçebilirsiniz
  • Hacker Koruması: SpyShelter Personal Free sunduğu araçlarıla bilgisayarınızda gizlice çalışan öğeleri tespit ederek önleme yeteneğine sahiptir. Böylece sosyal paylaşım sitelerinizdeki hesaplarınızın, sesli ve görüntülü sohbet araçlarınızın çalınmasının önüne geçebilirsiniz.

SpyShelter Personal Free çok karışık olmayan arayüzü sayesinde temel işlevlerine kolayca ulaşabilmenize olanak verir. Casus yazılım engelleme konusunda başarılı bir ücretsiz çözüm olan program internette güvenle dolaşmanıza imkan tanıyacaktır.

Not: Ücretsiz versiyon sadece 32 Bit sistemlerde çalışmaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zemana AntiLogger Free

    Zemana AntiLogger Free internet üzerinden bilgisayarınıza bulaşabilecek herhangi bir keylogger yazılımdan sisteminizi korur.
  • Avast Free Antivirus

    Avast Free Antivirus, gerçek zamanlı olarak gelişmiş kötü amaçlı yazılım ve virüs koruması sağlayan ücretsiz antivirüs programı.
  • 1-2-3 Spyware Free

    Günlük hayatımızda internette karşılaştığımız zararlı yazılımları, bilgisayarımıza zarar vermeden önce etkisiz hale getirmek için kullanılan bir programdır.
  • SUPERAntiSpyware Free Edition

    Bilgisayarınıza girmiş olan ya da girmeye çalışan spyware, adware, trojan, keylogger, rootkit, dialer, malware gibi zararlı yazılımlara karşı kullanabileceğiniz tamamen ücretsiz ve güvenilir bir koruma programı.
  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • RemoveIT Pro

    RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.