SpyWall Antispyware

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,473 TOPLAM İNDİRME
4.07 MB DOSYA BOYUTU

Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.

Spywall web güvenliği için geliştirilen tam etkili bir savunma çözümdür. Program blok saldırılarını karşılar ve güvenli bir şekilde yok eder. Spywall sisteminizi yormadan çalışmaktadır. Bilgisayarınızda zararlı öğelere karşı muhteşem bir tarayıcı ve güvenlik duvarı görevini eksiksiz yerine getirecektir. Güvenlik duvarı sayesinde hacker ve casuslar bilgisayarınıza girmeden engelleniyor.Trojan ve internet uzerindeki malicious kodları bulur ve siler. Program ile sisteminizde de düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Sisteminizdeki gereksiz dosyaları, internet explorer geçmiş klasörünü, çerezleri, url adreslerini, kurulu ActiveX girdilerini silebilirsiniz.

Programın Genel Özellikleri: Sistemi tarayıp güvenliği tehdit edici öğleri silme veya değiştirme. Gerektiğinde güvensiz programları engelleme. Download sırasında gelen virüslere karşı önlem alma. Güvensiz sitelere karşı blok koyabilme. Sistem kayıtlarını , biriken çerezleri ve zararlı öğeleri silme. Programın geliştirelen versiyonunda keyloggers engelleyebilme.Sisteminizi tehdit eden truva ve hack saldırılarına karşı önlem alabilme.

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • McAfee AntiSpyware Enterprise Standalone

    McAfee AntiSpyware Enterprise ile spywareler bilgisayarınıza yüklenmeden önce onları farkedip bilgisayarınızda eşsiz bir spyware koruması sağlıyabilirsiniz ...
  • Spy Defense

    Güzel bir antispyware programı
  • XoftSpySE

    Oldukça geniş bir veritabanına sahip antispyware yazılımıdır
  • PestPatrol Anti-Spyware

    PestPatrol AntiSpyware ile antivüs ve firewallunuzun yanına güvenliği tamamlıyabilicek bir yazılıma sahip olucaksınız. Ve internetteki güvenli gezintiniz sağlanmış olucak.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • RemoveIT Pro

    RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.
  • SpyCatcher 2007

    SpyCatcher Express internette dolaşırken sizi güvende tutar. Programı kullanan tüm kullanıcılar için casus yazılımlara karşı kesin bir casus koruması sağlar.