SpywareBlaster

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18,671 TOPLAM İNDİRME
3.91 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızı spyware, adware, hijacker, dialer ve daha bir çok zararlı yazılımdan koruyan ve bu aktif koruması sayesinde alanında en başarılı programlardan birisi olan SpywareBlaster tamamen ücretsiz.

Spyware, adware, browser hijacker'ları veya arayıcılar(dialer) internet güvenliğini tehdit eden ve en hızlı şekilde gelişen tehlikeli yazılımlardır. Bir internet sayfasından kolayca bilgisayarınızı bulabilen bu yazılımlar güveliğinizi tehdit ederler.Bu tehlikeleri önlemek için yapmanız gereken en önemli şey sistem güvenliğinizi sağlam tutmaktır.

SpywareBlaster bu kategoride bulunan ücretsiz, en iyi ve en güvenilir programlardan birisidir. Spyware, adware, hijacker, dialer ve diğer istenmeyen potansiyel yazılımlara karşı koruma sağlar. Internet Explorer veya Mozilla Firefox çerezlerinizi takip eden yazılımları engeller. Tehlikeli sitelere erişimi otomatik olarak engeller. SpywareBlaster sisteminizi spyware gibi zararlı yazılımlardan korumanıza yardımcı olur. Ve internetin iyi tarafını tanımanıza katkıda sağlar. Diğer programlara benzemeyen SpywareBlaster arkaplanda çalışma zorunluluğu olmayan bir programdır. Bu sayede bilgisayarınızı zorlamaz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • RemoveIT Pro

    RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.
  • SpyCatcher 2007

    SpyCatcher Express internette dolaşırken sizi güvende tutar. Programı kullanan tüm kullanıcılar için casus yazılımlara karşı kesin bir casus koruması sağlar.
  • Riot Isolator

    Riot Isolator ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımların farkında varabiliyor ve daha güvenli bir ortam sağlayabiliyorsunuz.
  • SpyDLLRemover

    SpyDLLRemover adlı ücretsiz program ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımları ortadan kaldırabilirsiniz.
  • CounterSpy

    Sistem kaynaklarını zorlayan güvenlik programlarının aksine Counter Spy ile artık bilgisayarınızı yavaşlatmadan casus yazılımlara karşı koruyabileceksiniz.